Κόντρες και καταγγελίες στο δημοτικό συμβούλιο μεταξύ προέδρων Σπανού και Βαρελά (βίντεο)

Στα πλαίσια της συνεδρίασης του προχθεσινού δημοτικού συμβουλίου (ο Θεός να το κάνει έτσι που το κατάντησαν), συζητήθηκε το "καυτό" θέμα της ΔΕΥΑ του Δήμου, αφού πρώτα ο δήμαρχος και οι συν αυτώ, είχαν φροντίσει να το κάνουν μπάχαλο (επιλογές προέδρων και μελών, ανακοινώσεις ένθεν και ένθεν, καταγγελίες, κόντρες κλπ), αποδεικνύοντας συνεχώς πόσο λίγοι είναι και πόσο επιζήμιοι για το τόπο που ανέχεται αυτή την χειρότερη δημοτική αρχή που έχει δει.
Δείτε τα βίντεο με την κόντρα των προέδρων Π. Σπανού από τα Ίσθμια, ο οποίος παραιτήθηκε από μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑ και Π. Βαρελά, ο οποίος αντέδρασε και προσπάθησε να αντικρούσει τις καταγγελίες και τα λεγόμενα του κου Σπανού.
Πρώτη διαπίστωση; Η ανωτέρω (μπάχαλα και απίστευτα λίγοι). Δεύτερη; Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.....

Τα βίντεο από το tvtv.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.