Αυτή η ΝΔ πρέπει να διαλυθεί.

Δυστυχώς, αυτό που προβάλει ότι είναι το σημερινό κόμμα της ΝΔ, δηλαδή ένα φιλελεύθερο αστικό κόμμα, είναι εντελώς αναληθές.
Υποτίθεται ότι ένα φιλελεύθερο αστικό κόμμα, κατ’ αρχήν σέβεται και στηρίζει την ατομική ιδιοκτησία και γενικά τα περιουσιακά δικαιώματα. 
Δεν είναι λοιπόν φιλελεύθερο ένα κόμμα που δεν σέβεται την μικροϊδιοκτησία που έχει αποκτήσει ο πολίτης με πολλές στερήσεις και κατόπιν καταβολής υπέρογκων φόρων κατά το παρελθόν.
Δεν είναι φιλελεύθερο αστικό κόμμα ένα κόμμα που έρχεται και με νέους αντισυνταγματικούς και απάνθρωπους φόρους, αρπάζει την περιουσία των
πολιτών, ακόμα και όταν αυτή δεν είναι κάν χρεωμένη σε κάποια τράπεζα.
Με τον τρόπο αυτό αναιρεί πλήρως την ιδεολογία του, την ίδια τη δικαιολόγηση της ύπαρξής του, προκειμένου απλά να διασώσει το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που χρεοκόπησε τη χώρα.

Αυτή η ΝΔ είναι ένα ολιγαρχικό κόμμα πολιτικών τζακιών, πολιτικών γόνων και πολιτικών πριγκίπων, περιστοιχιζόμενο από διάφορους παρακεντέδες και κολαούζους που αποζητούν ένα μικρό μερίδιο εξουσίας, ένα μικρό κομμάτι από τη νομή της ελληνικής κοινωνίας.

Αυτό το κόμμα πρέπει να διαλυθεί το ταχύτερο, ακολουθώντας την τύχη του πολιτικού αδελφού της (δηλαδή του ΠΑΣΟΚ) και να γεννηθεί ένα πραγματικά δημοκρατικό φιλελεύθερο κόμμα που θα σέβεται, πέρα από την πατρίδα, τον άνθρωπο, την προσωπική του αξία και την προσωπική του περιουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.