Άρθρο – βόμβα των ΝΥΤ για το ΤΤ: Το κράτος σαμποτάρει το έργο των εισαγγελέων!

Με ύμνους για την Πόπη Παπανδρέου αλλά και βαρύ κατηγορητήριο κατά του κράτους των πολιτικών – επιχειρηματιών, επανέρχεται στα Ελληνικά δρώμενα η New York Τimes.
Σημειώνοντας ότι “Οι ελίτ τώρα αρχίζουν να υποφέρουν”, η εφημερίδα αποκαλύπτει σημεία και τέρατα στο έργο των εισαγγελέων. Κάνοντας ειδική αναφορά στην Ελένη Ράικου και διθυραμβική περιγραφή του αγώνα της Πόπης Παπανδρέου, καταγγέλει ότι το κράτος όχι μόνον δεν βοηθά
στο έργο τους, αλλά αντίθετα τους αφοπλίζει και τους δημιουργεί ένα σωρό προσκόμματα με “παραλείψεις”.
Εκτενή αναφορά κάνει για τον επιχειρηματία Κοντομηνά που αγόρασε σπίτι στην κόρη του στο Λονδίνο με τα δάνεια του ΤΤ αλλά και στα εξοπλιστικά μιλώντας για διαχρονικό σκάνδαλο συνδεδεμένο με τον υπερδανεισμό, που τώρα έρχεται στο φως.
Ολόκληρο το άρθρο εδώ: http://www.nytimes.com/2014/01/16/world/europe/in-greece-elites-are-starting-to-feel-the-pain.html?_r=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.