Π. Βαρελάς προς Δ. Δέδε. Να σε δω πως θα τα λες μπροστά στον εισαγγελέα...!!

Όπως αναμενόταν, κατά τη διάρκεια του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου (το οποίο ήταν έκτακτο, και πρόχειρο ακόμη και στη διαδικασία πρόσκλησης του), η μειοψηφία της δημοτικής αρχής δια του προσώπου του αντιδημάρχου Δ. Δέδε (επίσης γνωστός ως Μίτε ή φωτεινός παντογνώστης), επιτέθηκε κατά του προέδρου της ΔΕΥΑ Λουτρακίου Αγ. Θεοδώρων.
Στο στόχαστρο και ο γενικός διευθυντής της επιχείρησης Τ. Μαστραντωνάκης, που όταν τον χρειάζονται τον έχουν από κοντά (π.χ διαδικασία νομιμότητας για το SPA ή διαδικασία ένταξης του βιολογικού καθαρισμού), και άλλοτε του στερούν ακόμη και το λόγο ή τη δυνατότητα να υπερασπίσει εαυτόν στο δημοτικό
συμβούλιο.
Παρεμπιπτόντως, ο πρόεδρος του ΔΣ, πρώην οραματιστής της πολεοδομίας που ακόμη περιμένουν το ΓΠΣ που είχε τάξει, Σ. Νικολάου, έχει...ξεχειλώσει από δημοκρατικότητα!
Στο παραλήρημα του αντιδημάρχου που προσπάθισε να βαφτίσει όπως ήθελε τις ενέργειες υδροδότησης (γνωστές και ως....αναμονές), ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Π. Βαρελάς αντέκρουσε το εξής:
"ωραίο το σόου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου έχοντας απέναντι τον πρόεδρο του σώματος και το δήμαρχο καθώς και τους δημοτικούς συμβούλους να τον παρακολουθούν, ωστόσο είναι περίεργος πώς θα αισθανθεί όταν θα κάθεται σε κάποιο άλλο κάθισμα και απέναντί του θα έχει τον πρόεδρο και τον εισαγγελέα ποινικού δικαστηρίου"
Θα προλάβουν να φτάσουν εκεί για να λάμψει η αλήθεια, ή οι δημότες θα μείνουν για μία ακόμη φορά θεατές ενός κακοστημένου θεάτρου εντυπώσεων στα λόγια;
Θα δείξει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.