Υποψήφιοι – έκπληξη από τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές ΟΤΑ: Κιμούλης, Λαζόπουλος, Μικρούτσικος

Επανέρχονται τα σενάρια για αναζήτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιων από το χώρο του πολιτισμού προκειμένου να δώσουν με αξιώσεις τη μάχη της Αθήνας. Ρεπορτάζ στην «Εφημερίδα των Συντακτών«αναφέρεται συγκεκριμένα στους Λάκη Λαζόπουλο, Θάνο Μικρούτσικο και Γιώργο Κιμούλη, παρόλο που ο τελευταίος με δήλωσή του έχει διαψεύσει το
ενδεχόμενο εμπλοκής του στην αυτοδιοίκηση.
Γεγονός είναι ότι υπάρχει δυστοκία στην επιλογή ενός υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων που θα έχει σοβαρές πιθανότητες εκλογικής νίκης και τα πράγματα δυσκόλεψαν ιδιαίτερα μετά την δημόσια άρνηση του βουλευτή Β Αθήνας Δημήτρη Παπαδημούλη να αναλάβει αυτό το ρίσκο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, και η Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίζεται απρόθυμη για κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.