Κάντο όπως ο Κωνσταντίνος (βίντεο)

Την ίδια ώρα που ΥΠΕΚΑ και Περιφέρειες εν έτει 2014 προσπαθούν ακόμα να συντάξουν σχέδιο για τη διαχείριση και μείωση της παραγωγής αποβλήτων (ακόμα ένα εθνικό σχέδιο βρίσκεται για μια ακόμα φορά προς διαβούλευση) ο Κωνσταντίνος Παππάς, το διατύπωσε σε μόλις 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα και βραβεύθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Περιβάλλοντος.
Το βίντεο με τίτλο "The Aim" περιγράφει το πρόβλημα με τη διαχείριση των απορριμμάτων και προτείνει τη μοναδική λύση που υπάρχει και που δεν είναι άλλη από τη βιώσιμη διαχείριση μέσα από
την ανακύκλωση, την επαναχρησιμοποίηση και τη μείωση παραγωγής αποβλήτων.
Το βασικό σύνθημα της πρότασης του Έλληνα καλλιτέχνη είναι ότι πλέον με δεδομένη την πληροφόρηση που έχουμε όλοι μας γύρω μας, η λύση και η δράση είναι στο χέρι του καθενός από μας.

Ο Κωνσταντίνος Παππάς, φοιτητής στο Τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, συμμετείχε στο διαγωνισμό του ΕΟΠ Waste•smART competition μαζί με άλλους 200 καλλιτέχνες από 29 χώρες.

Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου και ο Κωνσταντίνος Παππάς κέρδισε το βραβείο Νεολαίας όπου οι συμμετέχοντες ήταν από 18 ως 24 χρονών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.