Νέες αποδοκιμασίες στον Α.Σαμαρά, αυτή τη φορά στην Κεφαλλονιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται πως δεν ήταν καλοδεχούμενος στην Κεφαλλονιά καθώς αγανακτισμένοι πολίτες τον αποδοκίμασαν με συνέπεια να φύγει κακήν κακώς από δύο μέρη που επισκέφτηκε.
Δείτε τα δύο βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο:







1 σχόλιο:

  1. το οτι τους επητρεπουν οι ελληνες και κυκλοφορουν ειναι πολλη, για τετοια υποκημενα τετοιους προδοτες, τετοιους δοσηλογους ,τετοιους δολοφονους ανηποψιαστον αθωον πολητον εν καιρο ειρηνης εχουμε χαση χιλιαδες ελληνες ,και αυτοι μενουν ατιμορητοι .στην κρεμαλα και κατασχεση οτι εχουν και δεν εχουν αυτοι οι και οι πλησιεστεροι συγγενης του με συνοπτηκες διαδηκασιες ,ειναι ενοχοι ολοι απο κιονεζο και μετα ολοι τους με αρχηγο τον κινεζο .αν ηταν αυτα σε αλλο εθνος αυτοι ολοι προ πολλου θα ηταν μεσα ,εδω ευτιαξαν την δυκαιοσηνη σαν τα μουτρα τους και ο ενας κρατα τον αλλο με μια δηκαιοσηνη να παρεμβενη κατ'εγκληση τον απατεωνον τον συμοριον που εχουν καταληση την χωρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.