Σου αρέσει να σε περνάνε οι πολιτικοί για μακάκα;

Τελείωσε ένα ακόμη παραμύθι των πολιτικών παπατζήδων
Πριν από 4 χρόνια ξεκίνησε ο αγώνας να εισπραχθούν οι “ανείσπρακτες οφειλές προς το δημόσιο” που ήταν 32 δις. 
Από τότε που ξεκίνησαν να ..εισπράττουν, τα ανείσπρακτα έγιναν 61,4 δις !
Ξέρετε, ο μεγαλύτερος εφιάλτης των πολιτικών, που θέλουν να κυβερνήσουν, είναι να πέσουν σε έναν δημοσιογράφο,ο οποίος δεν ακούει απαθής τις συνήθεις μπούρδες τους ότι “θα πατάξουν τη φοροδιαφυγή”, “θα αναδιανείμουν τα εισοδήματα προς όφελος των πολλών” κι άλλες τέτοιες πίπες που λένε οι πολιτικοί, οι οποίοι δεν έχουν ιδέα από τα προβλήματα, απλώς έχουν μια μανιέρα υπεκφυγής που λέει “εμείς θα βρούμε λεφτά για να κάνουμε όσα λέμε” λες και οι άλλοι δεν θέλουν
να βρουν λεφτά, για να ανοίξουν το πουγγί και να γίνουν ευχάριστοι.
Έτσι, το 2009 ο Παπανδρέου στήριξε την υποσχεσιολογία του στα “λεφτά που υπήρχαν” κι όταν κάποιος φιλότιμος δημοσιογράφος τον στρίμωχνε ρωτώντας τον “πού υπάρχουν τα λεφτά”, έλεγε “στις ανείσπρακτες οφειλές, που ανέρχονται σε 32 δις”. Έτσι, βαυκαλίζόταν ο ηλίθιος ψηφοφόρος, που δεν ήθελε να ακούει αλήθειες, ότι κάποιοι (εξωγήινοι μάλλον) χρωστάνε 32 δις και ο καλός και πονόψυχος Γιωργάκης θα τους τα έπαιρνε και θα τα έδινε σε αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους, αφού ο κακός Καραμανλής έπαιζε playstation κι έδωσε αύξηση μόνο 4,5%.
Oι εφημερίδες που είχαν πάρει εντολή να βγάλουν τον Παπανδρέου (όχι επειδή τον αγαπούσαν, αλλά επειδή τους είχαν διατάξει να ρίξουν τον Καραμανλή), αβαντάριζαν την υπόσχεση με γελοιότητες του τύπου “το ΠΑΣΟΚ θα αναδιοργανώσει τον εισπρακτικό μηχανισμό” κι άλλες μπούρδες για ηλίθιους ψηφοφόρους, που τους αρέσει να τους φτύνει το κόμμα τους στη μάπα.
Τελικά, όσο κυβέρνησε ο Παπανδρέου, εισέπραξε 16,5 εκατομμύρια ευρώ από τα 32 δις (δηλαδή το μισό τοις χιλίοις!) και φεύγοντας είχε αφήσει ήδη τα ανείσπρακτα στα 43 δις.
Μετά, ήρθαν οι υπηρεσιακές κυβερνήσεις, οι απανωτές εκλογές και η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και αντί να εισπράξουν τα 32 δις, αύξησαν το ποσό των ανείσπρακτων σε 61,4 δις.
Από τότε δηλαδή που παραμύθιασαν τον κοσμάκη ότι θα εισπράξουν 32 δις, πρόσθεσαν άλλα 29,4 δις ! Διπλασίασαν τα φέσια, αντί να τα εισπράξουν!
Σήμερα, τα ανείσπρακτα είναι 61,4 δις και από αυτά δεν θα πάρουν τίποτε. Μη σας ξαναπαραμυθιάσει κανείς στην προεκλογική περίοδο ξανά, ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, γιατί θα είστε άξιοι της μοίρας σας.

γράφαμε πριν ενάμιση χρόνο, προφητικά… 
Η συνέχεια εδώ : taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.