Αν δεν υπάρξει νέα ”δίκη των έξι” (σήμερα πολλοί περισσότεροι)..
..αν δεν υπάρξει νέο ”Γουδή”..
..δεν θα μπορέσει να υπάρξει ΠΟΤΕ νέα…
ανόρθωση και πραγματική ανασυγκρότηση της πατρίδας!
 *BLR σήμαινε Beyond Local Repair, και ήταν ο χαρακτηρισμός του πολεμικού υλικού που δεν μπορούσε να επισκευαστεί επιτόπου, και έπρεπε είτε να καταστραφεί, είτε να οδηγηθεί σεειδικό συνεργείο.
Έτσι και η χώρα μας, όταν βγαίνοντας απ΄τον πόλεμο βρέθηκε σε κατάσταση BLR, αντί να οδηγηθεί στο ”ειδικό συνεργείο” της δίκης των δωσιλόγων, μαυραγοριτών, συνεργατών των κατοχικών
δυνάμεων, και της παραδειγματικής τιμωρίας τους..
     ..τους άφησε όχι μόνον ανενόχλητους, αλλά και τους επιβράβευσε με κυβερνητικές θέσεις, εξουσία, και τους βοήθησε να γίνουν τα οικονομικά ”θεμέλια”, που τάχα πάνω τους θα στηρίζονταν η ανασυγκρότηση της κατεστραμμένης χώρας!
Με αυτόν τον τρόπο δεν μπόρεσε ποτέ να κερδηθεί η κοινωνική συνοχή, και η ψυχική γαλήνη και ηρεμία των πολιτών, γιατί ποτέ δεν ικανοποιήθηκε το αίσθημα δικαιοσύνης του λαού..
 ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ  ”ΚΑΘΑΡΣΙΣ” !  ΟΥΤΕ  ”ΝΕΜΕΣΙΣ” !

     Κι έτσι, με το τραγικό και εγκληματικό αυτό λάθος, πορευτήκαμε τα επόμενα 70 χρόνια μέχρι σήμερα, κουτσά-στραβά, με ανοιχτές πληγές, με το αίμα των αθώων και των πραγματικών αγωνιστών να βοά ακόμα,
     ..και με τους απογόνους εκείνων των προδοτών και μαυραγοριτών να κυβερνούν και να εξουσιάζουν επί των πραγματικών θυμάτων της τότε Κατοχής.
Σήμερα, στην νέα Κατοχή που ζούμε, όπου μόνον τα στρατεύματα απουσιάζουν (προς το παρόν!), όπου οι πολίτες βιώνουν την νέα πείνα, την νέα φτώχεια, τον νέο εξανδραποδισμό,
 ..ΟΧΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ,  ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΛΑΘΟΥΣ,
     ..πρέπει πάση θυσία το λάθος αυτό να μην επαναληφθεί!

     Πρέπει οι συνεργάτες, οι προδότες, οι μαυραγορίτες της νέας Κατοχής να τιμωρηθούν παραδειγματικά!
Αν δεν υπάρξει νέα ”δίκη των έξι” (σήμερα πολλοί περισσότεροι)..
..αν δεν υπάρξει νέο ”Γουδή”..
     ..δεν θα μπορέσει να υπάρξει ΠΟΤΕ νέα ανόρθωση και πραγματική ανασυγκρότηση της πατρίδας!

     Πρέπει γυρνώντας πίσω τον χρόνο να δικαστούν αναδρομικά οι τότε δωσίλογοι και προδότες, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥΣ !..

     Αυτός ναι! Είναι μονόδρομος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.