Ο Χατζημαρκάκης ιδρύει κόμμα και κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές -Ποιοι συμμετέχουν στη νέα Κίνηση Πολιτών

Στη δημιουργία Κίνησης Πολιτών, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, προχωρά και επισήμως ο ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης. Πρώτο βήμα της Κίνησης θα είναι η συμμετοχή στις επερχόμενες ευρωεκλογές με στόχο την προώθηση των ελληνικών συμφερόντων στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
Το όνομα του νέου κόμματος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεοιδρυθείς πολιτικός φορέας θα λέγεται ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
Όπως έχει πει ο ίδιος ο κ. Χατζημαρκάκης, η Κίνηση θα συγκροτείται από νέους ανθρώπους όχι μόνον στην ηλικία αλλά και στην πολιτική, θα έχει σαφώς φιλοευρωπαϊκή κατεύθυνση και στόχο να
μπορέσει η Ελλάδα να παίξει ρόλο στις εξελίξεις στην Ευρώπη.
«Οραματιζόμαστε μια ΕΕ που θα στηρίζει τα ασθενέστερα μέλη της, θα σέβεται τις ιδιαιτερότητες των Εθνών και θα αντιμετωπίσει καίρια το πρόβλημα της νεανικής ανεργίας. Είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για την Ευρώπη, στις οποίες η Ελλάδα πρέπει να προσπαθήσει να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζημαρκάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του.
Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή των Γερμανών Φιλελευθέρων, αυτό που αναζητούν σήμερα οι Έλληνες πολίτες είναι ένα κράτος δικαίου, αποτελεσματικό και σύγχρονο που θα στηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και θα προσφέρει ευκαιρίες ζωής και δημιουργίας, χωρίς αποκλεισμούς, αποκαθιστώντας το αίσθημα αξιοπρέπειας και περηφάνιας.
Οι αρχές και το όνομα του κόμματος που θα κατέλθει στις ευρωεκλογές, θα ανακοινωθούν επίσημα την ερχόμενη Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, από τον κ. Χατζημαρκάκη και τους συνεργάτες του σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί  στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Λ.Αμαλίας 8 και Ξενοφώντος) στις 1.30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.