Παρατρομομαλάκας

Στο παραμάγαζο του Αλαφούζου, στο ΣΚΑΪ, παρατηρείται παρασυγκέντρωση παρανοϊκών (sic) δημοσιογράφων, που με τις απόψεις τους μας παραζαλίζουν. 
Την αρχή έκανε ο γνωστός "αστέρας" της δημοσιογραφίας, ο Άρης Πορτοσάλτε που με τα ελληνικά του και τις ακροδεξιές θέσεις του, συχνά μας προκαλούσε παραισθήσεις. Τη "δόξα" του Πορτοσάλτε ζήλεψε ο κύριος Μπάμπης.
Την πρώτη φορά μας είπε ότι "μια σοβαρότερη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα μπορούσε να συμμετάσχει στην κυβέρνηση της ΝΔ. Πιθανότατα αυτό το είπε όχι
μόνο γιατί στη ΝΔ υπήρχαν πάντοτε ακροδεξιά στοιχεία, αλλά πλέον ο ακροδεξιός Σα(χλα)μαράς τους έχει δώσει θέση και στην κυβέρνηση. Κατά τον κύριο Μπάμπη, δηλαδή, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του Γεωργιάδη, του Βορίδη και του Κασιδιάρη. Ας το δεχτώ.
Πριν δύο μέρες όμως ο κύριος Μπάμπης ξεπέρασε τον εαυτό του. Μιμούμενος τον Πορτοσάλτε, δημιούργησε μια καινούργια λέξη, χαρακτηρίζοντας τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ "παρατρομοκρατική πολιτική οργάνωση". "Μπορεί να είναι", είπε, "το νόμιμο τμήμα μιας παρατρομοκρατικής οργάνωσης". Θεωρώ ότι δικαίως κερδίζει τον τίτλο του "παρατρομομαλάκα".
Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι στον ΣΚΑΪ πίνουν λαθραίο πετρέλαιο και τους πειράζει τη σκέψη.

ΠΗΓΗ:
swell

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.