ΕΚΤΑΚΤΟ: Στη φυλακή και ο Στάθης Μπούκουρας.

Σ.Σ. Δηλαδή για να καταλάβω κάτι. Η ΧΑ είναι εκτός νόμου, ενώ το να λειτουργεί η Βουλή με 255 βουλευτές, είναι δημοκρατικό;
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε και ο Στάθης Μπούκουρας μετά τη μαραθώνια απολογία του ενώπιον των εφετών ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, παρουσία του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου.
Η απολογία του διήρκεσε επτά ολόκληρες ώρες και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17.00, ωστόσο ο βουλευτής της ΧΑ δεν κατάφερε να "πείσει" ανακρίτριες και εισαγγελέα και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η απόφαση της προφυλάκισής του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να δήλωσε αθώος για τις κατηγορίες που του αποδίδονται
κάνοντας λόγο για πολιτική δίωξη στο πλαίσιο της επικοινωνιακής εκστρατείας κατά του κόμματός του.
Όπως ισχυρίστηκε, ουδέποτε έλαβε μέρος σε εκδηλώσεις ρατσιστικής βίας, ενώ «η μοναδική επίθεση κατά μεταναστών που έχει αναφερθεί στην περιοχή της Κορινθίας από το σχολείο μεταναστών, έγινε σε χρόνο κατά τον οποίο ο ίδιος δεν κατοικούσε στην Κόρινθο».
Ο Στάθης Μπούκουρας υποστήριξε τέλος πως είχε αναπτύξει έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση και ότι σέβεται τους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας.
Στο φως νέα ντοκουμέντα σοκ
Εντωμεταξύ νέα στοιχεία που «καίνε» τη Χρυσή Αυγή προέκυψαν από την επεξεργασία του υλικού που παρέδωσε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στις Δικαστικές Αρχές.
Στα ντοκουμέντα που δημοσιεύει το «Εθνος της Κυριακής», εικονίζονται ο Ηλίας Κασιδιάρης να «χαϊδεύει» τη διάσημη καραμπίνα - καλάσνικοφ, η Ουρανία Μιχαλολιάκου και η μητέρα της Ελένη Ζαρούλια να συμμετέχουν σε μαθήματα αυτοάμυνας, χρυσαυγίτες με πλήρη στρατιωτική εξάρτηση και άγνωστο οπλισμό να χαιρετούν ναζιστικά, αλλά και κρυφή επιστολή του Αρτέμη Ματθαιόπουλου προς τον Νίκο Μιχαλολιάκο, στην οποία «καρφώνει» συναγωνιστές του και μιλά για τους μισθούς που δίνονται από το κόμμα.
Ωστόσο, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το ψηφιακό υλικό που αποτελεί μέρος του κατηγορητηρίου, παρουσιάζουν τρεις φωτογραφίες που βρέθηκαν στον υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη. Σ' αυτές φαίνεται να έχει καταγραφεί καρέ καρέ η διαδικασία οικιακής παραγωγής κάποιας σκόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.