Πρόσκληση Στουρνάρα σε Ξηρό και Μαζιώτη.

Του Πιτσιρίκου
Σύμφωνα με αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής, οι εγχώριες τρομοκρατικές οργανώσεις διαθέτουν πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ που προορίζονται για αγορά όπλων και πυρομαχικών.
Τα χρήματα προέρχονται, κυρίως, από ληστείες και δεν άφησαν αδιάφορο τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ο κ. Στουρνάρας παρατήρησε πως η κρατική τρομοκρατία δεν μπορεί να μαζέψει χρήματα αλλά η ατομική τρομοκρατία τα πάει πολύ καλά οικονομικά, αποδεικνύοντας για ακόμα φορά την
υπεροχή του ιδιωτικού τομέα έναντι του δημοσίου.

Ελλείψει γραφείου Τύπου και τμήματος επενδύσεων από πλευράς των τρομοκρατών, ο κ. Στουρνάρας απευθύνθηκε δημόσια στον Χριστόδουλο Ξηρό και τον Νίκο Μαζιώτη και τους κάλεσε να επενδύσουν τα χρήματα στην Ελλάδα.

Ο κ. Στουρνάρας τόνισε πως είναι σημαντικό τα χρήματα των τρομοκρατών να πέσουν στην νεκρή ελληνική αγορά, ενώ συμπλήρωσε πως, ακόμα και αν οι τρομοκράτες δεν θέλουν να επενδύσουν στο real estate ή στην παροχή υπηρεσιών, είναι σημαντικό να αγοράσουν όπλα και πυρομαχικά από την Ελλάδα και όχι από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα, η ελληνική αγορά όπλων και δυναμίτη είναι πολύ πεσμένη και χρειάζεται τόνωση για να μην χαθούν και άλλες θέσεις εργασίας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.