Όταν ο δήμος δείχνει τον τρόπο τήρησης της τάξης στους δημότες...

Όταν η ίδιοι οι εκπρόσωποι της δημόσιας διοίκησης "δείχνουν το δρόμο" προς τους δημότες
για το πόσο θα πρέπει να σέβονται αυτά που οι ίδιοι αποφάσισαν και εφάρμοσαν, και μάλιστα

μπροστά από μια δημόσια υπηρεσία, τότε τι να περιμένεις από τους δημότες οι οποίοι αυτά βλέπουν και αυτά κάνουν; Η έπαρση αυτών που διοικούν στο απόγειο. Η πραγματικότητα μπροστά στα μάτια
σας, και είναι σαφής ένδειξη για το πως προφανώς λειτουργεί η δημοτική αρχή του 
Κ. Λογοθέτη, οταν δεν τους βλέπουν οι δημότες.

2 σχόλια:

  1. Κυριε μπλογκερ,επειδη σας παρακολουθω τακτικα μεσα απο το εγκυρο μπλογκ σας,και επειδη ξερω την αντικειμενικοτητα σας,θα ηθελα να δεχτειτε μια παρατηρηση,υπαρχει και ενα οχημα της δευαλαγ ,ενα τζιπ το οποιο συχνα οδηγει ενας κυριος χωρις μαλλια,συγνωμμη δεν ξερω το ονομα του,και συνεχως το παρκαρει στα κολωνακια.Παρακαλω καντε μια αναφορα και σε αυτο γιατι συνεχως και επειδη μενω σολωμου,γινεται αυτο,και σπανε τα κολωνακια.Σας ευχαριστω και ελπιζω να γινει κατι.Παρακαλω δημοσιοποιηστε το μηνυμα μου μπας και ευαισθοποιηθουν και αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχή άνδρα δείκνυσι καλέ μου σχολιαστή. Δώσε εξουσία σε άτομα που είχαν απωθημένο ή που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους, και μετά βλέπεις ξαφνικά ένα υβρίδιο ταγού και άρχοντα υπεράνω νόμου.
    Και για όσο δεν τους φτύνουν στη μούρη όταν τους βλέπουν να παρανομούν ή να αδιαφορούν για τη νομιμότητα ή το δημόσιο καλό, για τόσο θα τους λουζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.