Ας μιλήσουμε λοιπόν για επιδοτήσεις…

Αφού στα ΜΜ”Ε” οι επιδοτήσεις της θειάς του Λιάπη είναι πρώτο θέμα, ας πιάσουμε και εμείς να συνεισφέρουμε.
230 εκ. από το κακούργημα που ονομάζεται “μέγαρο μουσικής” φορτώνονται οι επόμενες γενιές. Όχι, δεν θα το δείτε σε κανένα κανάλι, αφού τα 30 χιλιάρικα της Λιάπαινας είναι το κολοσσιαίο θέμα των ημερών, ακριβώς για να κρυφθεί αυτό το μέγα σκάνδαλο διασπάθισης δημοσιου χρήματος υπερ νταβατζήδων της ενημέρωσης.
Αυτό ο αισθητικό κακούργημα στην κοιτίδα του
κάλλους, είναι βέβαια μεγαλύτερο σκάνδαλο ακόμα και από την χρηματοδότηση του. Η αρχιτεκτονική του που θυμίζει Γιαρουζέλσκι στα χειρότερα του, είναι ίσως η ταφόπλακα του Ελληνικού πνεύματος στην κοιτίδα που το γέννησε. Ανατρέξτε στα αντίστοιχα μέγαρα όλου του πολιτισμένου κόσμου.
Όλα μοσχοβολούν Ελλάδα. Εκτός από το χρυσοπληρωμένο, Ελληνικό που θυμίζει εργατικές κατοικίες του Χότζα στα Τίρανα.
Ίσως το μεγαλύτερο έγκλημα του ΔΟΛ, για το οποίο είναι βέβαιο πως όταν αλλάξει η κυβέρνηση, ο εισαγγελέας θα μοιράσει πολλά χρόνια φυλακή σε όσους υπέγραψαν τις πιστώσεις.
Και να θυμούνται όσοι πιστεύουν ότι θα την γλιτώσουν: ΤΡΕΜΕΤΕ. Οι νέοι δικαστές, δεν βλέπουν Mega.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.