Aπό τον Στηβ Μαγκάρετ
Αν ο Κοντομηνάς έχει χιούμορ θα πρέπει να ζητήσει από τις γραμματείς του να του εκτυπώσουν τα tweets που έχουν γραφτεί με αφορμή την σύλληψή του σε συνδυασμό με το love story με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Και το να ασθενήσει είναι μάλλον φυσιολογικό μετά την επικίνδυνη αποστολή που ανέθεσε στον εαυτό του: Πέρασε τα Χριστούγεννα στις Μαλβίδες με δύο θανατηφόρες ξανθές- την Ελένη Μενεγάκη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 
Πέρα από την πλάκα, η περίοδος της μεταπολίτευσης είναι γεμάτη με τέτοιου είδους θαλασσοδάνεια, κυρίως στους σεσημασμένους νταβατζήδες των ΜΜΕ, κι όχι μόνο. Αν μπορούσε να υπολογίσει κανείς τα δάνεια που έχουν δοθεί από τις τράπεζες στα ΜΜΕ στην διάρκεια της μεταπολίτευσης-από το 1974 έως σήμερα-τα 50 δις ευρώ είναι το μικρότερο ποσό που θα μπορούσε να τα προσδιορίσει.
Ο Ψυχάρης μάλιστα παραδέχθηκε πως ο ιδρυτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν εκείνος
που ξεκίνησε το συγκεκριμένο γαιτανάκι των δανείων. Όταν του γκρίνιαζαν οι εκδότες τους έστελνε στις τράπεζες.
Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτών: Οι μαλάκες και οι νταβατζήδες των ΜΜΕ. Κανείς δεν μπορεί να γίνει πετυχημένος νταβατζής της διαπλοκής εάν δεν “επενδύσει” στα ΜΜΕ. Οι πιο μπουνταλάδες τύπου Κοσκωτά πάνε και φυλακή. Τα γατόνια ποτέ. Αυτό που συνέβη με το Τ.Τ. ήταν πάγια τακτική των τραπεζών και δεν μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο Άγγελος Φιλιππίδης στην διάρκεια των τηλεφωνικών μαραθωνίων του με τον Παπαδάκη και λοιπούς τηλεαστέρες, ανέφερε το παράδειγμα της Alpha Bank, όσο αφορά την έκθεση στα κόκκινα δάνεια.
Ακόμη και ο Γριβέας που πήρε 19 εκατομμύρια δάνεια κι αυτός ήθελε να επενδύσει στα ΜΜΕ. Όπου έβρισκε κάποια νόστιμη δημοσιογράφο της πρότεινε πρόσληψη σε κάτι που ετοίμαζε εκείνη την περίοδο πριν μετακομίσει, στην κυριολεξία νύχτα, από την Αθήνα. Είχε ακουσθεί ότι ο μπαγάσας έβαλε φέσι και στο γραφείο μεταφορών.
Οι μηντιάρχες της Κολομβίας των Βαλκανίων, στήριζαν με το αζημίωτο, κόμματα και κυβερνήσεις με τα ΜΜΕ της ιδιοκτησίας τους και οι πολιτικοί με την σειρά τους ασκούσαν πίεση στους τραπεζίτες να δώσουν θαλασσοδάνεια στους εκλεκτούς μηντιάρχες.
Τα θαλασσοδάνεια τώρα, που δεν πληρώθηκαν ποτέ από τους νταβατζήδες των ΜΜΕ, θα ερχόταν η ώρα που θα τα πλήρωνε ο μαλάκας, ο κακομούτσουνος λαός, που ήθελε μεταξωτά βρακιά χωρίς να διαθέτει επιδέξιους κώλους.
Η Μενεγάκη για παράδειγμα, που έχει πάρει εκατομμύρια στην πετυχημένη καριέρα της, παρότι ξανθιά, γνωρίζει ότι τα εκατομμύρια αυτά τα πήρε από σένα ομορφάντρα μου. Οι μηντιάρχες για τους οποίους έχει δουλέψει την πλήρωναν με τα λεφτά των θαλασσοδανείων που τους έδιναν οι τράπεζες την ζημία των οποίων την πληρώνεις εσύ ομορφάντρα μου. Άρα εσύ πληρώνεις την Μενεγάκη. Το γεγονός ότι η Ελένη δεν κάθησε σε σένα ομορφάντρα μου, έχει να κάνει με την εκλεπτυσμένη αισθητική της Ελένης.
Οσο αφορά το περίτεχνο πόρισμα τώρα για την υπόθεση του Τ.Τ., όσοι είναι γατόνια με τα νομικά, υποστηρίζουν ότι εμπλέκει και πρόσωπα τα οποία είναι προφανέστατα αθώα του εγκλήματος, όπως για παράδειγμα την πρακτικογράφο των Δ.Σ. του Τ.Τ. 
Αυτό από μόνο του απαξιώνει το κατηγορητήριο και για τους πραγματικά ενόχους της όλης ιστορίας.
Πάμε παρακάτω. Σύμφωνα με το πόρισμα το έγκλημα αγγίζει τα 500 εκατομμύρια ευρώ.
Μόνο το σκάνδαλο των υποβρυχίων φλερτάρει με το ιλιγγιώδες ποσό των 3 δις ευρώ. Κοντά στα 80 δις είναι και τα ποσά που δόθηκαν στην διάρκεια της μεταπολίτευσης για εξοπλιστικά προγράμματα της πλάκας μέσα από τα οποία σήμερα φθάσαμε στο σημείο να μην έχουμε λεφτά ούτε για πετρέλαιο στα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.
Αποτέλεσμα οι τούρκοι να αποβιβάζονται με υποβρύχια στο Νammos, να πηδάνε και να φεύγουν ανενόχλητοι.
Λοιπόν, όσο ο μαλάκας λαός επιλέγει τα συγκεκριμένα ανυπόληπτα κόμματα της σημερινής Βουλής και δεν προχωράει στην δημιουργία νέων κομμάτων-από ανώνυμους πολίτες που δίνουν την μάχη της επιβίωσης τόσο θα πληρώνει τα γαμησιάτικα πάσης φύσεως νταβατζήδων.
Οι νταβατζήδες θα έχουν το ακαταδίωκτο μια και φρόντισαν να ντιλάρουν και με τους μέσα και με τους έξω-βασικά Γερμανούς και Αμερικανούς.
Άν ο νταβατζής έχει ντιλάρει ταυτόχρονα με τα εγχώρια πολιτικά λαμόγια αλλά και με τους Γερμανούς ή τους Αμερικάνους-άντε πιάστον.
Η μόνη λύση είναι πολλά νέα κόμματα από ανώνυμους πολίτες.
Μάλιστα μετά την ευθανασία του αδέσποτου ζώου από τον βλαχοδήμαρχο της Στυλίδας Γκλέτσο, καλούμε τους φιλόζωους να προχωρήσουν στην δημιουργία κόμματος χωρίς να χάνουν ούτε λεπτό...
Μόνο αν οι πολίτες κάνουν την δημιουργία νέων κομμάτων προσωπική τους υπόθεση, θα απαλλαγούμε από πρωτοβουλίες τύπου 58 κηφήνων του Κολωνακίου, οι οποίοι υποδύονται τους θεόσταλτους σωτήρες με την ευλογία των νταβατζήδων των ΜΜΕ.
Έφτασε λοιπόν η ώρα, εσύ, ο ανώνυμος πολίτης, να πάψεις να αφήνεις την προσωπική σου πολιτική αξιοπρέπεια έρμαιο στο σημερινό πολιτικό προσωπικό.
Εμπρός εδώ και τώρα στην δημιουργία νέων κομμάτων από τους πολίτες.
Μόνο έτσι τα σημερινά κόμματα και οι νταβατζήδες της μεταπολίτευης θα γίνουν κοπριά της ιστορίας...