Στο 8% η ΝΔ που δεν ακούμπησε την λίστα Λαγκάρντ και τα εμβάσματα των 300 δις

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ 100 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ
To Συμβούλιο της Επικρατείας ξηλώνει στην πράξη τα μνημόνια και τα νομοθετικά διατάγματα, τουλάχιστο για εκείνες τις επαγγελματικές ομάδες που είναι ισχυρές και συγκοινωνούντα δοχεία με την Δικαιοσύνη. Πολύ σωστά θα πάρουν πίσω τα λεφτά οι ένστολοι. 
Μόνο που δεν μπορούν να τύχουν αντίστοιχης μεταχείρισης άλλες επαγγελματικές ομάδες που δεν έχουν αντίστοιχες πλάτες.
Παρότι τα χρήματα των ενστόλων θα τα πληρώσουμε όλοι οι υπόλοιποι-μην έχετε αυταπάτες-
επικροτούμε για ένα και μόνο λόγο την απόφαση του ΣτΕ, που πριν λίγους μήνες έκανε το ίδιο με τους μισθούς των δικαστικών ευλογώντας τα γένια του: Eίναι ανεπίτρεπτο σε μια χρεοκοπημένη χώρα να μην έχουν ελεγχθεί τουλάχιστο τα 300 δις ευρώ των εμβαμάτων που έχουν βγει στο εξωτερικό-όπως επίσης και όλες οι λίστες τύπου Λαγκάρντ. Είναι πρόκληση για την αξιοπρέπεια όλων των υπολοίπων πολιτών.
Γι΄ αυτό και επικροτούμε τέτοιου είδους αποφάσεις στην χρεοκοπημένη Κολομβία των Βαλκανίων. Να πάρετε από την λίστα Λαγκάρντ και τα εμβάσματα του εξωτερικού, τα 100 εκατομμύρια που πρέπει να επιστρέψετε στους ένστολους. Οτιδήποτε άλλο θα στείλει την ΝΔ κάτω από το 10% στις εκλογές. Θα την στείλει στα τάρταρα..
Πάντως η κυβέρνηση Σαμαρά μας τέλειωσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.