Τραγική ειρωνεία. Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ηθοποιός Paul Walker του Fast & Furious

O διάσημος ηθοποιός Paul Walker, γνωστός μέσα από τις ταινίες Fast & Furious σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα λίγο έξω από το Λος Άντζελες το απόγευμα του Σαββάτου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 40χρονος ηθοποιός πέθανε ακαριαία όταν το αμάξι που επέβαινε συγκρούστηκε και τυλίχτηκε στις φλόγες, ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Είναι τραγική ειρωνεία πραγματικά ο Paul που έκανε καριέρα οδηγώντας επικίνδυνα στις πέντε ταινίες Fast & Furious να σκοτωθεί με αυτό τον τρόπο.
Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του, ο Paul επέστρεφε από μία
φιλανθρωπική εκδήλωση όταν συνέβη το μοιραίο.
Ο συμπρωταγωνιστής του, Vin Diesel ανέβασε μία φωτογραφία τους μαζί στο Instagram και έγραψε από κάτω: «Αδελφέ μου θα μου λείψεις πολύ. Έχω μείνει άφωνος. Ο παράδεισος θα έχει έναν ακόμα άγγελο. Αναπαύσου εν ειρήνη». Οι δυο τους θα πρωταγωνιστούσαν και πάλι στην έβδομη ταινία Fast & Furious.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.