Στην κορυφή του NBA Top 10 ο Αντετοκούνμπο! (Video)

Μαγική βραδιά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον 19χρονο γκάρντ-φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς.
 Εκτός από πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του επί των Μπόστον Σέλτικς βρέθηκε στην κορυφή του Top 10 των πιο εντυπωσιακών φάσεων της αγωνιστικής.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με εξαιρετικά στατιστικά (10 π., 7 ρ., 4 ασ.) βοήθησε τους Μπακς να βάλουν τέλος σε ένα σερί έντεκα ηττών νικώντας το Σάββατο τους Σέλτικς.
Εκτός όμως από την εξαιρετική του απόδοση στον αγώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν πρωταγωνιστής στη φάση της αναμέτρησης αλλά και ολόκληρης της αγωνιστικής του NBA.
Κυνήγησε τον αντίπαλό του στην άμυνα δίνοντας του μια μεγαλοπρεπή τάπα και στη συνέχεια της
φάσης, «έφυγε» στον αιφνιδιασμό και… απογειώθηκε προς το αντίπαλο καλάθι, κάρφωσε την μπάλα, ξεσηκώνοντας τους φίλους των «ελαφιών» και βρέθηκε - για πρώτη φορά - στην κορυφή του Top 10 των αγώνων του Σαββάτου στο NBA.

Απολαυστικός Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.