Ανεπάγγελτοι κεντροαριστεροί με κεντροδεξιές τσέπες στήνουν νέα μπίζνα!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
Από τον Βασίλη Μπόνιο
Οι Απόκριες έφτασαν πριν τα Χριστούγεννα στην Αθήνα με την Αθηνά Δρέττα να υποδύεται την Μαρία Δαμανάκη του Πολυτεχνείου και σύμφωνα με την Δήμητρα Κρουστάλλη του ΒΗΜΑτος: “Η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της Κεντροαριστεράς προκάλεσε έμφραγμα στο κέντρο της Αθήνας. Η αίθουσα του Ακροπόλ, τα θεωρεία, οι διάδρομοι, το ελάχιστο εκατοστό του θεάτρου κατελήφθη από τον κόσμο. Εκτιμάται ότι την παρακολούθησαν μέσα και έξω από το θέατρο πάνω από 2.000 άτομα. Η οδός Ιπποκράτους έκλεισε για λίγη ώρα έξω από το θέατρο από τον κόσμο που
προσπαθούσε άλλα ήταν αδύνατο να μπει μεσα. Τότε ήταν που πήρε η Δρέττα το “μικρόφωνο και παρακάλεσε τους ορθίους στα θεωρεία να κατεβούν κάτω γιατί υπήρχε κίνδυνος για την ευστάθεια του κτιρίου(!!! )
Και συνεχίζει η Κρουστάλλη την επική περιγραφή που θα ζήλευε και ο Γιώργος Χελάκης:
“Στις 7.30 ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ δεν μπορούσε να μπει στην αίθουσα εξαιτίας της κοσμοσυρροής. Η εκδήλωση ξεκίνησε χωρίς εκείνον, που εισήλθε στην αίθουσα αθόρυβα. Νωρίτερα είχαν χειροκροτηθεί θερμότατα ο κ. Κ. Σημίτης και ο κ. Γ. Καμίνης.
Η ατμόσφαιρα στο Ακροπολ παλλόταν από προσμονή και έναν ενθουσιασμό πρωτόγνωρο για πολιτική εκδήλωση.
Πολλοί θυμήθηκαν τη δεκαετία του 70
ενώ το κοινό συμμετείχε ενεργά σε μια αυθόρμητη ερασιτεχνική και ενθουσιώδη αυτοδιαχείριση του προγράμματος της εκδήλωσης. Καμιά σύγκριση με την κουρασμένη ατμόσφαιρα των τυπικών πολιτικών εκδηλώσεων….”

Μιλάμε για απανωτούς πολιτικούς οργασμούς που θα ζήλευε και ο Λαρς Φον Τριερ.
Προφανώς το στερητικό σύνδρομο της εξουσίας των αργόσχολων κουλτουριάρηδων της αριστεράς με την δεξιά τσέπη, σε συνδυασμό με την ανάγκη της διαπλοκής να διαθέτει εναλλακτικές λύσεις που θα της επιτρέπει να αναγεννάται μέσα από τις στάχτες της, τους οδηγούν, για μια ακόμη φορά στην μεταπολίτευση, στο εγχείρημα της κατασκευής των ηγετών του σωλήνα.
Κεντρικό πρόσωπο «Κίνησης των 58» ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης-της τάξης του ’96 των Τσοχατζόπουλου-Παπαντωνίου-Σμπώκου-Μαντέλη-Sienens-Iντρακόμ και πάει λέγοντας μια και η λίστα της διαφθοράς και της διαπλοκής δεν έχει τελειωμό.
Χάρη στο σύστημα Σημίτη γεννήθηκαν τα νέα-νεόπλουτα επιχειρηματικά τζάκια (και στα ΜΜΕ) με την λογική οι δικοί μας και οι εχθροί μας. Όσοι βρέθηκαν απέναντι στους εκσυγχρονιστές δεν είχαν καμία τύχη μια και το σύστημα Σημίτη ήταν ξακουστό για την εκδικητικότητά του.
Αλλά ακόμη και άσπιλος να ήταν η 8ετής κυβερνητική θητεία του αυτό το τσίρκο της θεόπνευστης κεντροαριστεράς σε συνδυασμό με την αγωνία του συστήματος να τους επιβάλλει μας υπόσχεται αστείρευτο γέλιο προσεχώς, ενώ φωνάζει από μακριά την δίψα για νέες μπίζνες και νέες αρπαχτές.
Σε λίγο θα μας πουν ότι εκπροσωπούν και τους Αγανακτισμένους του Συντάγματος ή τα 300 χιλιάδες νοικοκυριά που η ΔΕΗ των σκανδάλων και των Φωτόπουλων τους άφησε να ξεπαγιάζουν.
Κι αν δεν τους εκπροσωπούν, ας μπουν στον κόπο να κοιτάξουν ο ένας τον άλλον και να αναρωτηθούν τι είδους πολίτες θα μπορούσε να εκπροσωπεί η αφεντιά τους, εκτός από τα σεσημασμένα συμφέροντα της διαπλοκής…

Κουρδιστό Πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.