ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παγκόσμιοι μιζαδόροι “ενδιαφερόμενοι” για τον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ!

Διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ για την Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ROSCO). Υποψήφιοι “επενδυτές”;
SIEMENS!
Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω… Ντροπή και μόνον που συμμετέχει.
Υπάρχει όμως και ο ανάλογος ανταγωνιστής. Η ALSTOM.
Μπορεί το όνομα να μην σας λέει τίποτα, αλλάη εταιρεία εμπλέκεται σε μίζες αξιωματούχων και
υποθέσεις που διερευνά το FBI, τοπικά υπουργεία δικαιοσύνης, οι ΗΠΑ κλπ. Βραζιλία, Ινδονησία. Επανάληψη του φιάσκου της Πανγαίας δηλαδή.
Κοινώς, δεν κρατούμε ούτε τα προσχήματα.
Η συνέχεια από τον ANTI300:
Κάποιος μίλησε …!
Για πανωκτυπήματα και υποσχέσεις για μεγαλύτερο τίμημα των ανταγωνιστών τους.ALSTOM ΜΙΖΕΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΈχει εξελιχθεί σε
επική μάχη ο ένας μπαίνει και ο άλλος βγαίνει ……..από δικηγορικό γραφείο εξωτερικού και δή στο δη στο ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ…! το οποίο προφανώς έχει τον ρόλο του διαμεσολαβητή των συμβαλλομένων μεταξύ ελληνόφωνων των «ΟΣΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ» του ΤΑΙΠΕΔ και των γνωστών Alstom καιSiemens.
Τα παραπάνω είναι αναφορικά με τον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για την Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ROSCO) και το ενδιαφέρον για τη ROSCO που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, η γαλλική Alstom σε συνεργασία με τον όμιλο Κοπελούζου και η γερμανική Siemens και οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι.
Δεν μένει να περιμένουμε να δούμε ποιός από τους δύο μεγαλο-μιζαδόρους Alstom ή Siemens θα νικήσει …. για να πάρει την Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ROSCO) προφανώς κατά τον τρόπο που «δουλεύουν» όπως πάντα έχοντας δώσει την μεγαλύτερη ΜΙΖΑ.
Για όσους ξέρουν μόνο την Siemens ως ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ εδώ τα στοιχεία για την Alstomαπό τα διεθνή ΜΜΕ WSJ.COM REUTERS, FT.COM, BLOΟMBERG κλπ.

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΡΗΤΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ; ΧΡΗΖΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.