Νόαμ Τσόμσκι: Κάποιοι στη Γερμανία θέλουν σκλάβα την Ελλάδα !!!

“Ο Νόαμ Τσόμσκι προτείνει ένα κοινό μέτωπο ανάμεσα στην Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ιταλία ως τη μόνη ρεαλιστική επιλογή γι’ αυτές τις χώρες.”
«Κάποιοι άνθρωποι στη Γερμανία φαίνεται πως στόχο έχουν να θέσουν την Ελλάδα υπο…καθεστώς ιδιότυπης σκλαβιάς».
Αυτό αναφέρει μεταξύ πολλών άλλων ο Νόαμ Τσόμσκι, σε εκτενή συνέντευξή του.
Ο Νόαμ Τσόμσκι υποστηρίζει πως «ούτε ο νεοφιλελευθερισμός ούτε οι προγενέστερες
εκδόσεις του, όπως ο φιλελευθερισμός, είναι μύθοι. Στα σίγουρα δεν είναι μύθοι για τα θύματά τους», ενώ προτείνει το εξής:
«Ενα κοινό μέτωπο ανάμεσα στην Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ιταλία μπορεί να είναι η μόνη ρεαλιστική επιλογή γι’ αυτές τις χώρες. Η ευρωπαϊκή βοήθεια θα πρέπει να παρέχεται χωρίς τη λήψη μέτρων που καταστρέφουν τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδας και των άλλων κρατών-μελών της Ευρωζώνης που πλήττονται από την κρίση».
Όπως αναφέρει ο ίδιος «Ο πλούτος -συμπληρώνει- πέρα από κάθε φαντασία συσσωρεύεται μεταξύ των ισχυρών, ο κόσμος της εργασίας έχει αποδυναμωθεί από τη συντριβή των συνδικάτων και την αυξανόμενη εργασιακή ανασφάλεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.