Πυρ

Η κυβέρνηση λέει θα εκτοξεύσει την οικονομία. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου τη σκηνή που ο Αντώνης φορτώνει την οικονομία σε έναν καταπέλτη και κόβει το σκοινί.
Ο υπουργός ανάπτυξης είναι αισιόδοξος. Επισημαίνει ότι η ανεργία σταθεροποιήθηκε (πάνω από 27%!) και στους νέους μάλιστα έπεσε 8 ολόκληρες μονάδες (52%). Έχουμε 810 εκατομμύρια ευρώ πλεόνασμα (για την ακρίβεια επειδή όλα έχουν την αξία τους ο κύριος Μηταράκης διόρθωσε λέγοντας «ο προϋπολογισμός προβλέπει πλεόνασμα 810 εκατομμυρίων») και του χρόνου θα σταματήσει η ύφεση (πάλι). Οι επενδύσεις έρχονται στην Ελλάδα
(ήρθε ο Google π.χ.) και οι εξαγωγές αυξάνονται (καθαρό ψέμα, οι εξαγωγές πέφτουν εδώ και πολλούς μήνες και σε κύκλο και σε ποσοστά).
Ο πρωθυπουργός στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό απευθυνόμενος στην πτέρυγα της αντιπολίτευσης πριν από λίγες ημέρες ζήτησε από τον Τσίπρα να σταματήσει να ειρωνεύεται το success story λέγοντας χαρακτηριστικά «σας είπε κανείς ότι έχουμε τελειώσει;»
Εμείς έχουμε τελειώσει Αντώνη.
Υ.Γ.1. Στις 11 Ιουνίου ο Σίμος Κεδίκογλου ανακοίνωνε με ύφος κόνδορα το κλείσιμο της ΕΡΤ. 6 μήνες μετά το μόνο που έσβησε ήταν ο κακός χαρακτήρας της ΕΡΤ. Αντίθετα ακόμα και σήμερα οι μικροί ήρωες που στάθηκαν όρθιοι συνεχίζουν να αρθρώνουν πολύτιμη φωνή. Τους εύχομαι ολόψυχα να πετύχουν.
Υ.Γ.2. Όποιος θέλει (και αντέχει) μπορεί να ψάξει στο αρχείο της εκπομπής «ευθέως» του Μπογδάνου. Κάπου μετά το μισό της εκπομπής ο «δημοσιογράφος» σε μια κρίση ειλικρίνειας παραδέχεται ότι στον ΣΚΑΪ δεν τους αφήνουν να μιλήσουν για τις τράπεζες «γιατί είναι οι καλύτεροι πελάτες μας και τώρα που έχει μικρύνει η διαφημιστική πίτα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.