Και συ λαέ βασανισμένε μην ξεχάσεις να διαβάσεις Βήμα, να δεις Μέγκα και να ψηφίσεις Ψυχάρη.

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!
Και βέβαια καλά κάνουν.
Αφού εμείς τους δίνουμε την δύναμη.
Το Βήμα, πούλησε 100 χιλ. φύλλα. Έχει δηλαδή τη νομιμοποίηση από ισάριθμους υπηκόους. Δεν τους ζόρισε κάποιος για να το αγοράσουν.
Το Μέγκα παραμένει στην κορυφή της τηλεθέασης. Δεν σε βάζει κανείς με το ζόρι να δεις Κωστόπουλο, Πρετεντέρη και τουρκοσήριαλ.
Ο Ανδρέας Ψυχάρης μπήκε στην βουλή με σταυρό. Δεν ήταν στο επικρατείας.
Με την δική μας άδεια κάνουν ότι κάνουν. Τι; Εσύ δεν βλέπεις Μέγκα; Ε και; Βλέπει ο γείτονας σου. Ο συνάνθρωπος σου, η θειά σου. Την εμπόδισες ποτέ; Μίλησες σε κάποιον αγοραστή του Βήματος
στο περίπτερο; Μίλησες γενικώς;
Ετοιμαστείτε τώρα και για μία συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ώστε να ολοκληρωθεί το πλιάτσικο και μετά για μια Χρυσή Αυγή ώστε να την κάνουν όλοι αυτοί με ελαφρά πηδηματάκια στο εξωτερικό για να παριστάνουν τους αντιστασιακούς. Γλιτώνοντας την μπουζού.
Γιατί δεν διάβασες ποτε σου ιστορία. Ποτέ δεν είδες πως φτάσαμε στο ’22, το ’45, το ’74.
Χορέψτε στα μαυσωλεία των ιδεοληψιών που σας έχτισαν για να σας θάψουν μέσα μια και καλή. Χώρια.
Αυτή η πατρίδα δεν χρειάζεται αριστεριστές, σοσιαλιστές, εθνικιστές, δεξιοκεντριστές. Αυτή η πατρίδα λέγεται ΕΛΛΑΔΑ και χρειάζεται μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ.
Και δεν αρκεί η “καλή πρόθεση” για να την σώσεις. Χρειάζεται και γνώση.
Α. Νοταράς
(η αποκάλυψη από το Παρόν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.