Το ΦΕΚ της χρονιάς από το υπουργείο υγείας! Ο Άδωνις το τερμάτισε....

ΕΓΓΡΑΦΟ. Ο Σπύρος – Άδωνις Γεωργιάδης με Υπουργική Απόφαση απαγορεύει στους γιατρούς Ωνασείου “την άσκηση κριτικής των πράξεων των οργάνων Διοίκησης του Κέντρου δημοσίως”.
Eκτός ελέγχου η δημοκρατική κατηφόρα της κυβέρνησης, που αποφάσισε να απαγορεύσει την δημόσια άσκηση κριτικής στην Διοίκηση του Ωνασείου από τους ιατρούς!
Και μάλιστα με Υπουργική απόφαση, δημοσιευμένη σε ΦΕΚ, (μπορείτε να το κατεβάσετε ολόκληρο στο τέλος της ανάρτησης)
Συγκεκριμένα στην Υ.Α. υπ’αριθμ.Υ4α/39231/13 ( Φ.Ε.Κ. 2950Β/21-11-2013 )
Με τίτλο Τροποποίηση−συμπλήρωση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του Ωνασείου
Καρδιοχειρουργικού Κέντρου (Ω.Κ.Κ).
 
Μεταξύ των παραπτωμάτων που φέρουν πειθαρχικές κυρώσεις, είναι πλέον και
Η άσκηση κριτικής των πράξεων των οργάνων Διοίκησης του Κέντρου δημοσίως με σκόπιμη χρήση εν γνώσει προφανώς ανακριβών στοιχείων ή με χαρακτηριστικά απρεπείς εκφράσεις, συμπεριλαμβανομένης της δημοσίευσης προφανώς ψευδών πληροφοριών, αρνητικής και προσβλητικής κριτικής ή σχολίων σε ιστολόγια στο διαδίκτυο”.
 


Κατεβάστε όλο το ΦΕΚ με την απόφαση πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.