Γ. Μιχελάκης: Θα μπει «λουκέτο» στις ζημιογόνες δημοτικές επιχειρήσεις

Σ.Σ. Δήμαρχε, αφήστε το πάλι για τελευταία στιγμή για να σωθεί η Λουτράκι ΑΕ από ενέργειες τρίτων...
Θα μπει «λουκέτο» στις ζημιογόνες δημοτικές επιχειρήσεις καθιστά σαφές ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης. Όπως τονίζει σε συνέντευξή του στη real news, «η διαδικασία  αξιολόγησής βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. Περιμένουμε την ολοκλήρωσή της προκειμένου να έχουμε μια σαφή εικόνα για το πόσες είναι οι ζημιογόνες δημοτικές επιχειρήσεις. Ποιες είναι αυτές που δεν μπορούν να σταθούν στα πόδια τους και αδυνατούν να φέρουν σε πέρας το έργο που ανέλαβαν»,
προσθέτει.
Και καταλήγει: «Είναι ανάγκη, είναι υποχρέωση και δέσμευσή μας να βάλουμε τέλος σε κάθε εστία σπατάλης και να διασφαλίσουμε τον απόλυτο σεβασμό στο δημόσιο χρήμα… Σίγουρα πάντως οι μεταρρυθμίσεις στις δομές του Δημοσίου ανάμεσα τους οι καταργήσει και οι συγχωνεύσεις θα προχωρήσουν σε κάθε περίπτωση».
Υπενθυμίζεται ότι με βάση τον «Καλλικράτη» σταματάει η χρηματοδότηση δημοτικών επιχειρήσεων από τους δήμους μετά από τρεις ζημιογόνες χρήσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr   ήδη έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία για 521 νομικά πρόσωπα και επιχειρήσεις των δήμων, ενώ υπολείπονται 250 φορείς για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.