Θυμηθείτε τους ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ βουλευτές Κορινθίας όταν.....


....θα σας παίρνουν το σπίτι γιατί χρωστούσες 20.000 ευρώ, την ίδια στιγμή που (και) με την ανοχή τους, οι τράπεζες δανείζουν τον Μπόμπολα για να στα παίρνει με τα διόδια και τους καναλάρχες που δεν έχουν πληρώσει ποτέ ούτε καν για τις συχνότητες.
....θα σας παίρνουν το σπίτι γιατί δεν μπορούσες να πληρώσεις το χαράτσι, την ίδια στιγμή που ευθύνονται (και) οι ίδιοι για την μεγαλύτερη φορολόγηση που έχει δει ο τόπος, ακόμη μεγαλύτερη και από την Τουρκοκρατίας
....θα σας κόβουν τη ΔΕΗ, επειδή (και) με την ανοχή τους τύποι όπως ο Μυτιληναίος και οι υπόλοιποι δεν πληρώνουν και χρωστούν τα πολλαπλάσια όσα χρωστούν όλες οι ευπαθείς οικογένειες, χωρίς να τους κυνηγάει κανείς.
....θα σας παίρνουν το σπίτι επειδή (και) με την ανοχή τους, σου μειώθηκε το εισόδημα κατά 50%, έμεινες χωρίς εργασία, εργάζεσαι για ψίχουλα, εργάζεσαι χωρίς να πληρώνεσαι, σου μειώθηκε η
περιουσία στο 25%, και εν τέλει με αποκλειστικά δική τους ευθύνη ήταν ανίκανοι να σε προστατέψουν όταν εσύ επί χρόνια πλήρωνες φόρους και εισφορές.
...θα ευημερούν οι τράπεζες και οι αγορές με τα λεφτά σας, όταν εσύ δεν θα καλύπτεις τις ελάχιστες βιωτικές σου ανάγκες, και με την ανοχή τους θα σου χρεώνουν και ληστρικούς τόκους υπερημερίας, λες και όταν δεν έχεις να πληρώσεις θα έχεις κίνητρο να πληρώσεις όσα χρωστάς, αλλά με καπέλο 30%.
Θυμηθείτε τους στις επερχόμενες εκλογές όταν θα έρθουν να σας ζητήσουν τη ψήφο σας, αφού είναι το μόνο που δεν μπορούν να σας πάρουν με το ζόρι.
Θυμηθείτε τους όταν σας δούν στο δρόμο και σας ευχηθούν καλές γιορτές, που μόνο οι ίδιοι με τις ατέλειες τους μπορούν να τις περάσουν.
Θυμηθείτε τους γιατί είπαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ...
Θυμηθείτε τους και πείτε ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.