Λουτράκι. Παρολίγο τραγωδία. Ηλικιωμένοι κινδύνεψαν να καούν ζωντανοί για να ζεσταθούν. Κάηκε το σπίτι (βίντεο)

Παρολίγο τραγωδία κοντά στο κέντρο του Λουτρακίου. 
Κινδύνεψαν να καούν ζωντανοί, στο σπίτι διέμεναν ηλικιωμένο ζευγάρι, από φωτιά που είχε ξεσπάσει σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου, λίγο πάνω από την οδό Αιγαίου
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ηλικιωμένοι προσπαθώντας για να ζεσταθούν, όντας ανήμποροι να αποκτήσουν πετρέλαιο στο κράτος των προσκηνυμένων στη τρόικα, χρησιμοποίησαν μια φθηνή ηλεκτρική σόμπα, με αποτέλεσμα το βραχυκύκλωμα και την φωτιά.
Μαύρα Χριστούγεννα. 

Το σπίτι καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς, ενώ η φωτιά σβήστηκε από την δύναμη των πάντα
πολύτιμων και παρόντων -αν και ξεχασμένων από τη δημοτική αρχή- εθελοντών δασοπυροσβεστών Λουτρακίου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (6 οχήματα) που έσπευσαν αμέσως στο σημείο.
Υπάλληλοι του δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων έφτασαν ταχύτατα στο σημείο με καλαθοφόρο όχημα και μαζί με πυροσβέστες του κλιμακίου Περαχώρας, ανέβηκαν στο καλάθι καταφέρνοντας να κατεβάσουν σώους τους δυο ηλικιωμένους ένοικους που είχαν βγει στο μπαλκόνι  αναζητώντας βοήθεια.

Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα. Παιδιά και ηλικιωμένουν πεθαίνουν προσπαθώντας να ζεσταθούν. Σπίτια καταστρέφονται. Έλληνες φορολογούμενοι με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αυτοκτονούν από απόγνωση για να μην γίνουν βάρος στους άλλους.  
Αυτό είναι το Success Story του Αντώνη Σαμαρά, του συμμαθητή του που κυκλοφορεί ελεύθερος, του Βενιζέλου, του δωτού Στουρνάρα, και των καλών μας Κορίνθιων ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ βουλευτών. 

Και ακόμη δεν έχει μπει για τα καλά ο χειμώνας....


Το βίντεο από το korinthostv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.