Ούρλιαξε τώρα! Το νέο συγκλονιστικό σποτ για τον...πόνο του άλλου, με τον Χαβιέ Μπαρδέμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα χρόνο μετά το πρώτο διαφημιστικό σποτ των Γιατρών Χωρίς Σύνορα με τον Χαβιέ Μπαρδέμ και τις παστίλιες για τον πόνο του άλλου, ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί ξανά σε ένα δεύτερο, συγκλονιστικό βίντεο.
Πέρυσι έμαθε ελληνικά για να μας δείξει ότι η αλληλεγγύη για τον πόνο του άλλου δεν έχει σύνορα. 
Φέτος, καλεί όσους πονάμε για τα εκατομμύρια των ασθενών που δεν έχουν πρόσβαση σε θεραπεία, να ουρλιάξουμε μαζί του.
Το σποτ ξεκινά με τον Χαβιέ Μπαρδέμ να
εμφανίζεται στο πλάνο κι ενώ ξεκινά να ουρλιάζει, δεν ακούγεται τίποτα. «Υπάρχει μια επιδημία για τον πόνο του άλλου στη χώρα μας. Aν πονάς κι εσύ επειδή εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε θεραπεία, ούρλιαξε! Ούρλιαξε τώρα!» είναι τα λόγια του εκφωνητή. Και τότε ακούγεται το σπαρακτικό ουρλιαχτό του Μπαρδέμ.
Οι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» είναι μια απλή ιδέα που μετατράπηκε την προηγούμενη χρονιά σε επιδημία αλληλεγγύης. Eνας συμβολικός αλλά και ουσιαστικός τρόπος υποστήριξης των ευάλωτων, «ξεχασμένων», αποκλεισμένων από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.