Με ποιο τρόπο μπαίνουν "δωρεές" και δάνεια στο ταμείο της Λουτράκι ΑΕ; Υπάρχουν αξιόποινες πράξεις;

Σ.Σ. το παράδοξο του να σου χρωστάνε 250.000 ευρώ επίσημα, αλλά να μην έχουν λεφτά να σου δώσουν, και μετά να τους ζητάνε τα ίδια χρήματα δανεικά και να τα παίρνουν!!!
Σύμφωνα με τις δηλώσεις αντιδημάρχου και παραγόντων, ο δήμαρχος έχει πάρει μαύρα χρήματα από το προσωπικό λογαριασμό του επιχειρηματία Β. Βαρδινογιάννη, ο οποίος βέβαια έχει προβεί σε μια δωρεά προς το δήμο, χωρίς να γνωρίζει ή να είναι υποχρέωσή του εάν τηρούνται ή όχι οι διαδικασίες από το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή.
Επίσης, σύμφωνα με το αίτημα του ΔΣ της Λουτράκι ΑΕ, όπως δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια, και όπως απεδέχθη η διοίκηση της επιχείρησης, η Λουτράκι ΑΕ πήρε δάνειο 250.00 ευρώ από το Καζίνο. (και όλα αυτά μέσα λίγες ώρες....την ίδια ημέρα έγινε το αίτημα, την ίδια ημέρα δημοσιεύτηκε στο διαύγεια, την ίδια ημέρα το απεδέχθη η διοίκηση, την ίδια ημέρα εκταμιεύτηκαν με
έκδοση επιταγών -προσοχή όχι έμβασμα, αλλά με έκδοση επιταγών-).
Παρεμπιπτόντωνς, δεν ξέρω σε τι ύπνωση έχουν υποβληθεί οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που μετέχουν στη Λουτράκι ΑΕ, όμως η συμπεριφορά τους, αν μη τι άλλο επισύρει απορίες, αφού και σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου, υπάρχει αντίστοιχη συμπεριφορά. 
Ακόμη και για το προφανές του με ποιούς όρους και με ποιά προσυνενόηση συνέβησαν όλα αυτά, αφού η Κοινοπραξία αρνείται να πληρώσει το ελάχιστο εγγυημένο που χρωστάει με την αιτιολογία ότι δεν έχουν χρήματα, αλλά την ίδια στιγμή "βρίσκουν" 250.000 να δώσουν σε δάνειο (!!!), θα έπρεπε αν μη τι άλλο να εγείρει αξιώσεις και να επισύρει ερωτήματα.
Κοντός ψαλμός αλληλούϊα κύριοι, και μη σας φανεί παράξενο αν μετά το Μάιο είστε στα αζήτητα όλοι μαζί, επειδή οι δημότες θα έχουν καταλάβει ότι προδώσατε την εμπιστοσύνη του και δεν τον προστατέψατε.
Με λίγα λόγια έχουν εισρεύσει πολλές χιλιάδες ευρώ στη Λουτράκι ΑΕ, όμως το αστείο είναι ότι οι λογαριασμοί της Λουτράκι ΑΕ, είναι δεσμευμένοι. 
-- Άρα, πως παρελήφθηκαν τα χρήματα, πως μπήκαν στο ταμείο, πως διατέθηκαν, και που διατέθηκαν;
-- Μήπως ζητήθηκε το δάνειο αντί να δοθούν τα χρήματα από το ελάχιστο εγγυημένο ποσό που αναλογεί στη Λουτράκι ΑΕ από τη Κοινοπραξία, για να ξεγελαστεί η δικαιοσύνη και οι πιστωτές της εταιρείας;
-- Πως μπήκαν τα μαύρα χρήματα της "δωρεάς" του επιχειρηματία της Μότορ Όιλ και πως διατέθηκαν;
-- Εάν αύριο μπει ο ΣΔΟΕ στην δημοτική ΑΕ, θα υπάρχουν παραστατικά παραλαβής, πρωτόκολο είσπραξης, απόφαση ΔΣ για την παραλαβή και τη διάθεση, παραστατικά διάθεσης, αντιλογισμοί στα βιβλία, αποδόσεις εισφορών και φόρων, ή θα πάνε κάποιοι με βραχιολάκια κρυμένα στα παλτουδάκια;

Είναι απορίας άξιο εάν αυτά είναι εις γνώση όλων των συμβούλων, μεταξύ των οποίων και λογιστές που γνωρίζουν τι σημαίνουν τα ανωτέρω. 
Εκτός εάν έχουν τηρηθεί κάποιες διαδικασίες και κάποια πρακτικά, οπότε ευκαιρία σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο να ζητηθούν και να παρουσιαστούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.