Δεν φοράνε ζαρτιέρες ο Ταμήλος και ο Τζαμτζής!

Πανέτοιμοι λοιπόν τώρα είναι οι 41 βουλευτές της ΝΔ που ενώ ζήτησαν να μειωθεί ο φόρος στο πετρέλαιο έφαγαν την απάντηση- χλαπάτσα του κρατιστή Στουρνάρα, να αποδείξουν ότι δεν φοράνε ζαρτιέρες.
Σας θυμίζουμε ότι οι γαλάζιοι, με πρώτο υπογράφοντα τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη, ρωτούσαν τον αντιμεταρρυθμιστή υπουργό για την σκοπιμότητα του μέτρου, από τη στιγμή που σύμφωνα με οικονομικά στοιχεία και σχετική έκθεση του ΙΟΒΕ, δεν προκύπτουν για το Δημόσιο τα αναμενόμενα έσοδα.
Σημειώνεται πως και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» εξέφρασε την άποψη ότι η λελογισμένη μείωση του Ειδικού Φόρου Καταναλώσεως στο πετρέλαιο θέρμανσης θα μπορούσε
να αυξήσει την κατανάλωση του καυσίμου και να διευκολύνει την θέρμανση πολλών οικογενειών.
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι με την σειρά του αναδείκνυε το μέγεθος της υποκρισίας του κρατιστή Στουρνάρα σημειώνοντας:
"Θα μπορούσαμε να αποδεχθούμε ακόμη και το γεγονός να υπάρχουν "παράπλευρες απώλειες", όπως θα μπορούσε να αποκαλέσει ο "τεχνοκράτης" Στουρνάρας τους θανάτους από το κρύο εξαιτίας της άρνησής του να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο πετρέλαιο.
Θα μπορούσαμε να δεχθούμε κι άλλα χειρότερα δεινά εάν είχαμε την παραμικρή ελπίδα ότι ο δημόσιος υπάλληλος και κρατιστής Στουρνάρας επιχειρούσε την παραμικρή μεταρρύθμιση στον διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό.
Αντ΄ αυτού 3 χρόνια τώρα είμαστε αντιμέτωποι με μια λαίλαπα τραμπούκικης φτωχοποίησης των πολιτών για χάρη των άθλιων κομματικών στρατών της μεταπολίτευσης, οι οποίοι όχι μόνο μένουν ανέγγιχτοι αλλά βλέπουν και τους μισθούς τους να αυξάνονται.
Ο κρατιστής Στουρνάρας δεν είναι παρά ο συνεχιστής της άθλιας πολιτικής των κυβερνήσεων και ειδικότερα των υπουργών Οικονομικών της μεταπολίτευσης, οι οποίοι ξεζούμιζαν την ιδιωτική οκονομία και τις επιχειρήσεις, για χάρη του κομματικού κράτους των μιζαδόρων υπουργών-κάποιοι και στενοί φίλοι του Στουρνάρα-τους οποίους ούτε καν αυτό το ντοκουμέντο της λίστας Λαγκάρντ δεν μπορεί να ακουμπήσει και να τους στείλει στον Κορυδαλλό.
Από την λαίλαπα των κρατιστών υπουργών της κυβέρνησης ξεχωρίζουμε τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος είναι ο μόνος που επειχειρεί κάποιες μεταρρυθμίσεις στο σαθρό τέρας της κρατικής μηχανής.
Θα δεχόμασταν να πεθάνουμε από το κρύο εάν ο δημόσιος υπάλληλος και κρατιστής Στουρνάρας είχε την παραμικρή διάθεση να αλλάξει το διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό.
Για το μόνο που μπορούμε να ευχαριστήσουμε τον κρατιστή Στουρνάρα και τους κρατιστές συμβούλους του, είναι για την μέγιστη προσφορά τους στους νέους ανθρώπους που δεν είναι άλλη από την αποτέφρωση (με την πολιτική που εφαρμόζει) της ΝΔ.
Ο Στουρνάρας και οι σύμβουλοί του στέλνουν στην ΝΔ στην κόλαση της ιστορίας να κάνει παρέα στους νεκρούς πασόκους οι οποίοι κάνουν ζωντανιλίκια..."

Οι 41 λοιπόν παντελονάτοι άνδρες (ανάμεσα στους οποίους ο Ταμήλος και ο Τζαμτζής)  αλλά και οι ατρόμητες γυναίκες (ανάμεσά τους η Άννα Καραμανλή και η Φεβρωνία Πατριανάκου) είναι έτοιμοι, οι μεν πρώτοι, να αποδείξουν ότι δεν φοράνε ζαρτιέρες και οι δε γυναίκες ότι είναι έτοιμες να προτάξουν τα στήθη τους και να τα τινάξει ο Στουρνάρας από ασφυξία.
Για να δούμε λοιπόν εάν ανάμεσα στους 41 χλαπατσομένους βουλευτές υπάρχει ένας ή μία με πολιτική αξιοπρέπεια, ώστε να παραιτηθεί την ώρα που στην παγωμένη βόρεια Ελλάδα 10χρονα παιδάκια κοιμούνται και διαβάζουν μέσα σε πρωτόγονες συνθήκες της εποχής των σπηλαίων, εξαιτίας ενός διεφθαρμένου κρατικού μηχανισμού κι ενός κρατιστή υπουργού ο οποίος κυνηγάει ανεμόμυλους, καταπίνει την κάμηλο και διυλίζει τον κώνωπα.
Ιδού λοιπόν πεδίο δόξης λαμπρόν!
OI 41 XΛΑΠΑΤΣΩΜΕΝΟΙ
1. Ευριπίδης Στυλιανίδης, Ν. Ροδόπης
2. Ανδρέας Μαρίνος, Ν Ηλείας
3. Φεβρωνία Πατριανάκου, Ν. Λακωνίας
4. Ευάγγελος Μπασιάκος, Ν. Βοιωτίας
5. Άννα Καραμανλή, Β’ Αθηνών
6. Μάνος Κόνσολας, Ν. Δωδεκανήσου
7. Ηλίας Βλαχογιάννης, Ν. Ηλείας
8. Νίκος Ταγαράς, Ν. Κορινθίας
9. Αλέξανδρος Κοντός, Ν. Ξάνθης
10. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Ν. Πιερίας
11. Σπύρος Ταλιαδούρος, Ν. Καρδίτσας
12. Λευτέρης Αυγενάκης, Ν. Ηρακλείου
13. Ανδρέας Κουτσούμπας, Ν. Βοιωτίας
14. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Ν. Έβρου
15. Μαρία Αντωνίου, Ν. Καστοριάς
16. Δημήτρης Κυριαζίδης, Ν. Δράμας
17. Τιμολέων Κοψαχείλης, Ν. Γρεβενών
18. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, Ν. Φλώρινας
19. Μανούσος Βολουδάκης, Ν. Χανίων
20. Κωνσταντίνος Κουκοδήμος, Ν. Πιερίας
21. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Ν. Ημαθίας
22. Δημήτρης Σαμπαζιώτης, Ν. Μεσσηνίας
23. Ιορδάνης Τζαμτζής, Ν. Πέλλας
24. Γεώργιος Κοντογιάννης, Ν. Ηλείας
25. Κωνσταντίνος Κοντογεώργος, Ν. Ευρυτανίας
26. Γεώργιος Καρασμάνης, Ν. Πέλλας
27. Γιάννης Πλακιωτάκης, Ν. Λασιθίου
28. Δημήτριος Χριστογιάννης, Ν. Πιερίας
29. Γιώργος Στύλιος, Ν. Άρτας
30. Μάξιμος Σενετάκης, Ν. Ηρακλείου
31. Σάββας Αναστασιάδης, Β’ Θεσσαλονίκης
32. Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, Ν. Καβάλας
33. Μιχάλης Ταμήλος, Ν. Τρικάλων
34. Θεόφιλος Λεονταρίδης, Ν. Σερρών
35. Χρήστος Κέλλας, Ν. Λάρισας
36. Κώστας Σκρέκας, Ν. Τρικάλων
37. Κώστας Κατσαφάδος, Α’ Πειραιώς
38. Γεώργιος Ορφανός, Α’ Θεσσαλονίκης
39. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, Ν. Ρεθύμνου
40. Χρίστος Δήμας, Ν. Κορινθίας
41. Νίκος Παναγιωτόπουλος, Ν. Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.