ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ “ΦΕΣΙ” ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!

ΝΑΤΟΣ – ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!
Λογικό είναι ο άνθρωπος που φέσωσε την Ελλάδα να διαδίδει την φήμη του στα πέρατα του κόσμου εξευτελίζοντας την χώρα.
Σήμερα το Ολυμπία παρουσιάζει τα ντοκουμέντα μίας υπόθεσης που αποδεικνύει το ποιόν αυτών που την κατέστρεψαν εξαθλιώνοντας τον λαό και χρεώνοντας τις επόμενες γενιές.
Ο Παπαδήμος των swaps και του PSI συνέχισε την καριέρα του στην Αμερική, όπου σύρθηκε στα δικαστήρια για μία ντροπιαστική υπόθεση και …καταδικάστηκε!
Ως γνωστός σημιτάνθρωπος δε, όχι μόνον δεν παρουσιάστηκε καν στο δικαστήριο, αλλά δεν
πλήρωσε (ως φαίνεται από τα έγγραφα) το πρόστιμο που του επιβλήθηκε!
ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 1
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!
Στην Ελλάδα θα αργήσουμε πολύ ως φαίνεται να τον δούμε στο εδώλιο. Αλλά θα τον δούμε.
Κατεβάστε αγαπημένοι δημοσιογράφοι το έγγραφο να το κάνετε θεματάρα στις εφημερίδες σας. Ουτε πηγή έχουμε, ούτε τίποτα. Ορίστε ολόκληρο το δικόγραφο:

1 σχόλιο:

  1. s-spinos
    Δυστυχώς, στη χώρα μας έχουμε έλειψη Δικαιοσύνης, και η μη απόδοση δικαιοσύνης- και όχι η οικονομία- είναι το χειρότερο κακό και έχει αποθρασύνει τους λεβέντες και τα λαμόγια που μας κυβερνάνε.

    Αλλά οι Έλληνες γουστάρουν τους διαπλεκόμενους και τα λαμόγια γιατί νομίζουν ότι ψηφίζοντάς τους, θα γίνουν πλούσιοι σαν κι αυτούς. Εντελώς ζώα.

    Οι Έλληνες πέντε φορές τα τελευταία χρόνια τους απάλλαξαν από κάθε κατηγορία και ευθύνη - δεν είναι Αμερική εδώ - εδώ είναι Αμέρικαν μπάρ.

    Κι έτσι γιατί να ενοχληθούν οι Νεοδημοκράτες και Πασόκοι βουλευτές, αφού έχουν εξασφαλισμένη την ατιμωρησία και την επανεκλογή τους στα βουλευτικά έδρανα?

    Ας είναι καλά τα τσοπανόσκυλα εισαγγελατοκαψοτρεμοπορτοσαλτοπρεντέριδες, το φυλάνε καλά το κοπάδι.
    Δοξάστε τους!
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.