Αυθαίρετο και κατάπτυστο το ετεροχρονισμένο Χαράτσι της ΔΕΥΑ Λουτρακίου. Ο Βαρελάς σε ρόλο Στουρνάρα.

Είναι που είναι ανύπαρκτο το έργο της δημοτικής αρχής του Κ. Λογοθέτη, ήρθε και ο νυν πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Π. Βαρελάς να το αποτελειώσει, επιβάλοντας μέσα στα Χριστούγεννα ως άλλος Στουρνάρας, χαράτσι στους λογαριασμούς του νερού. 
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λουτρακίου, μέσα στην έπαρση του (αρχή άνδρα δείκνυσι κύριοι), αφού επιτέλους κατέβηκε από το υπηρεσιακό jeep της εταιρείας, προχώρησε σε δηλώσεις του στυλ..."ο δήμος δεν έχει να επιδείξει κάποιο έργο, πάλι καλά που ανέλαβα πρόεδρος για να κάνω κάτι".
Και αυτό το κάτι για τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ ήταν η επιβολή χαρατσιού εν μέσω μνημονίων,
χαρατσιών, αυτοκτονιών, και φορολογικής καταιγίδας του κράτους.
Το τέλος αποχέτευσης -γιατί περί αυτού πρόκειται-, έχει αποφασιστεί από το 2006, όμως παρέμενε για αδιευκρίνιστους λόγους ανείσπρακρο.
Παρότι ο προηγούμενος πρόεδρος Μ. Δοσσαράς είχε πάρει απόφαση είσπραξης στο ΔΣ, δεν είχε αποφασιστεί με ποιό τρόπο.
Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο δεν πήρε καμία απόφαση όσον αναφορά τον τρόπο είσπραξης, ούτε εξέτασε το γεγονός της αδυναμίας πολλών συνδημοτών να καταβάλει αυτή τη χρονική στιγμή το τέλος / χαράτσι.
Τα ερωτήματα είναι πολλά, και παραθέτω ορισμένα από αυτά που έστειλε ο φίλος blogger από τα Δημοτικά Σχόλια.
1. Δεν θα έπρεπε το διοικητικό συμβούλιο να πάρει απόφαση για τον τρόπο είσπραξης;
2. Σε περίοδο οικονομικής κρίσης δεν θα έπρεπε οι δόσεις να ήταν περισσότερες;
3. Όταν το 2005 φτιάχτηκε το έργο το ΦΠΑ ήταν 13% γιατί οι δημότες πληρώνουν 23% σήμερα;
4. Μήπως αυτό το έργο πληρώθηκε μέσω κάποιου προγράμματος και δεν πρέπει να το πληρώσουν οι δημότες;
Όλα αυτά δεν ελέχθησαν από κανένα διοικητικό συμβούλιο, αλλά είπαμε για το καλό της εταιρίας και για το καλό του τόπου, πρέπει πάντα να πληρώνουν οι δημότες τρομάρα μας.
Πως δικαιούται ο κάθε αιρετός πρόεδρος να παίρνει αυθαίρετες αποφάσεις, και να αποφασίζει εν μέσω φοροκαταιγίδας, ειδικά στα ακίνητα, να επιβαρύνει και άλλο τους δημότες;

Ήρθε ο Βαρελάς και ως άλλος Ηρώδης Χριστουγεννιάτικα, πρέπει να εισπράξει για να μπορέσει να λέει ότι εγώ προσφέρω έργο, για αυτό ψηφίστε με και πάλι σε λίγο στις εκλογές.
Για να κάνει ο κάθε τυχάρπαστος αιρετός το κομμάτι του και για να γίνει....αρεστός στους υποψήφιους δημάρχους, τραβάμε μια αυθαίρετη απόφαση, και όποιον πάρει ο χάρος.
Δεν βαριέσαι, το φιλόπτωχο να είναι καλά, που θα έχει περισσότερους να ταίσει.

Αλήθεια, Π. Βαρελά, εσύ αυτό το 20% της αντιμισθίας των προέδρων που θα πήγαινε στους οικονομικά ασθενέστερους το καταβάλεις;

Άντε στην υγεία σας και καλά Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.