Μαθητής ΕΠΑΛ Λουτρακίου προς Δημοτικό Συμβούλιο: "Κάντε κάτι. Οι συμμαθητές μου πεινάνε". (σιγά μη κάνουν...).

Ώριμη και μεστή ομιλία ενός μαθητή του ΕΠΑΛ Λουτρακίου προς τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο, με παρανομαστή την ανέχεια και την αδυναμία ποσοστού μαθητών να εξασφαλίσουν έστω και την τροφή.
Φωνή απόγνωσης "κάντε κάτι, οι συμμαθητές μου πεινάνε".
Είναι κρίμα που ένας ακόμη νέος θα διαψεύσει τις ελπίδες του, από ένα δήμαρχο υποψήφιο για το βραβείο του "κου Τίποτα", ο οποίος εξαπάτησε τους δημότες, έπαιξε με τις ελπίδες του κόσμου, και ο οποίος επί τρία έτη κινείται στα όρια της συνεχούς διαπλοκής, της αυθαιρεσίας, της παραβατικότητας, της απαξίας για το τόπο, και της παντελούς ανικανότητας
να χαράξει στρατηγική και να δημιουργήσει λύσεις. 
Δυστυχώς ο τόπος καταστρέφεται, και σε λίγους μήνες, όταν ο Κ. Λογοθέτης και η ανίκανη ομάδα του περάσουν στη λήθη της πολιτικής ιστορίας του τόπου, το Λουτράκι, οι Αγ. Θεόδωροι, η Περαχώρα, τα Ίσθμια και όλος ο δήμος, θα παραδοθούν σε πολύ χειρότερη κατάσταση, μην πω σε αποσύνθεση, από τη χειρότερη δημοτική αρχή που γνώρισε αυτός ο τόπος.
Τελευταία ελπίδα για τους νέους όπως αυτούς που περιγράφει γλαφυρά ο μαθητής, είναι μήπως περισσεύουν κάποια από τα μαύρα χρήματα που -κατά παραδοχή του αντιδημάρχου- λαμβάνει ή έλαβε ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτη από προσωπικό λογαριασμό επιχειρηματία της περιοχής (και ακόμη δεν έχει εκπέσει του αξιώματος του).
Αν και δεν το βλέπω.....
Δείτε το βίντεο από e-istos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.