Έντεκα πρόσωπα που ξεχώρισαν μέσα στο 2013 μας "κάνουν σκηνή"

H New York Times με αφορμή ένα μεγάλο αφιέρωμα στη δραματουργία, τον κινηματογράφο και τη συγγραφή έργων για την τηλεόραση και το σινεμά, ετοίμασε ένα ποτ πουρί με ταινίες μικρού (ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥ) μήκους.
Οι πρωταγωνιστές του; Έντεκα πρόσωπα που - για τον δικό του λόγο το καθένα - μονοπώλησαν την μεγάλη οθόνη.
Η Oprah Winfrey λαμπερή και εντυπωσιακή, ο Robert Redforf με τον αέρα ενός σταρ του κινηματογράφου μιας άλλης εποχής, η εκκεντρική Cate Blanchett, ο συγκινητικός Forest Whitaker, ο σέξι - χορεύει πολύ όμορφα στο νερό - Bradley Cooper, η debutant - προκλητική Adele Exarchopoulos είναι μερικοί από τους πρωταγωνιστές
των μίνι σκηνών του βίντεο.
Το βίντεο αναρτήθηκε στην ειδική σελίδα του New York Magazine για το θέμα και μας χαρίζει λεπτά
ενδιαφέρουσων ερμηνειών από αγαπημένους ηθοποιούς, καλλιτέχνες και παρουσιαστές. Πϊσω από όλη την προσπάθεια βρίσκεται το σκηνοθετικό μάτι του βραβευμένου με όσκαρ Janusz Kaminski!
Δες το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.