Αυτές είναι οι 20 πιο τρελές ιστορίες του 2013 (pics & videos)

Παρκάρισμα γυναίκας οδηγού σε 15 λεπτά, συνέντευξη χωρίς εσώρουχα και άλλα άκρως περίεργα και απίθανα. 
Ο νέος βασιλιάς των Παράξενων, παίρνει τη σκυτάλη από το ψάρι με εθισμό στη σοκολάτα και τον ιπτάμενο νεκρό γάτο (Vids+Pics)
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το NEWS 247, επιλέγει τις πιο τρελές ιστορίες, που κατά τη διάρκεια της χρονιάς μας έκαναν να χαμογελάσουμε και να αναρωτηθούμε «αν γίνονται αυτά». Και όμως γίνονται και ο βασιλιάς των παράξενων, κάθε τέλος του έτους παραδίδει το στέμμα του στον επόμενο.
Αυτή τη χρονιά, είχαμε έκπληξη της τελευταίας στιγμής και στο θρόνο δεν κάθεται κάποιο ψάρι (με εθισμό στη σοκολάτα) ή κάποιος ιπτάμενος νεκρός γάτος, αλλά ένας άνθρωπος. Ο άνθρωπος, που βρέθηκε στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή και προσέφερε το μεγαλύτερο τρολάρισμα στην ιστορία.
Κυρίες και κύριοι ακολουθούν τα παράξενα της χρονιάς!
*Βλέπετε τις ιστορίες σε όλο τους το μεγαλείο πατώντας το link, που υπάρχει σε καθεμιά από αυτές

20. Παρκάρισμα από γυναίκα οδηγό σε χρόνο ρεκόρ (not)

  Πού είναι το παράξενο θα μου πεις; Δεν θέλω κακεντρέχειες. Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες οδηγοί, είναι καλύτερες απ' ό,τι νομίζουμε. Απλά η συγκεκριμένη, είχε ένα θέμα με το παρκάρισμα και οι φοιτητές που την κατέγραφαν έλιωσαν στο γέλιο.
19. Συνέντευξη χωρίς εσώρουχο με τον πρωθυπουργό

  Αν και έχετε πατήσει ήδη το λινκ (είναι κανείς εδώ;), αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πρωθυπουργός της Σερβίας διέταξε έρευνα για το περιστατικό. Πιθανότατα για να βρει διεύθυνση και τηλέφωνο. Προσέξτε το βλέμμα του ηγέτη, τη στιγμή που η παρουσιάστρια παίρνει στάση "Σάρον Στόουν".
18. Καλύτερα να έβρισκε τον Κάσπερ
  Οι μεταφυσικές ανησυχίες, πολλές φορές δεν έχουν καλή κατάληξη. Ο φίλος της ιστορίας μας, έβαλε κάμερες για να αναζητώντας τον Κάσπερ, τον Τρομάρα και τη μάγισσα Γουΐνι και βρήκε το γιο του με τη γυναίκα του σε "ιδιαίτερες στιγμές". Και εντάξει, αν βρεις φαντάσματα, παίρνεις τους Ghostbusters, αν δεις αυτό που είδε ο σύζυγος, ποιον παίρνεις;
17. Το άτιμο το GPS

Βελγίδα, εμπιστεύθηκε με κλειστά μάτια το GPS της, πηγαίνοντας να παραλάβει φίλη της από το σταθμό. Μετά από 60 ώρες ταξίδι και αφού δηλώθηκε η εξαφάνισή της, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Δείτε πόσες χώρες είχε διασχίσει. *Μπόνους η φωτογραφία της εκπληκτικής κυρίας!
16. Έσβησε γκράφιτι, έγινε γκράφιτι

  Είναι γνωστό ότι το καλό χιούμορ, δεν μπορεί να νικηθεί από αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων. Δείτε τι έπαθε ένας υπάλληλος, που είχε ως αποστολή να σβήσει το γκράφιτι του καλλιτέχνη "DS" και να παραδώσει έναν τοίχο, καθαρό στην κοινωνία.
15. Απαγωγή, για να βγει με τους φίλους του

  Δεν υπάρχει "δεν μ' αφήνει η γυναίκα μου", υπάρχει "δεν θέλω". Διότι αν θες να βγεις για ποτό με τους κολλητούς σου, ακόμα και η σύντροφος δεν μπορεί να σε σταματήσει και αν νομίζει ό,τι μπορεί, δυο κουκουλοφόροι και ένα ψεύτικο όπλο, θα δώσουν τη λύση.
14. Με τη Ferrari στα Ζαγοροχώρια
  Χωράει μια Ferrari στα σοκάκια στα Ζαγοροχώρια; Όπως βλέπετε και στο βίντεο, έστω και με τα χίλια ζόρια χωράει και μάλιστα χωρίς γρατζουνιά. Η ματαιοδοξία και η τάση επίδειξης με κρίση ή χωρίς, δεν χωρά πουθενά όμως
13. Όρθια μαλλιά, μάντεψε τι έρχεται
  Είσαι στο βουνό. Ο ουρανός είναι μαύρος, η βροχή έρχεται και ξαφνικά τα μαλλιά σου ηλεκτρίζονται και σηκώνονται όρθια. Τι κάνεις; α) Προσεύχεσαι στο ιερό δέντρο του Νεντ Σταρκ, β) Βγάζεις χαζοχαρούμενες φωτογραφίες; γ) Ψάχνεις άμεσα καταφύγιο; Κάποιοι έδωσαν τη λάθος απάντηση.
12. Ένα άγαλμα για γλυκιά "καλημέρα"

  Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο, που δεν κρυώνει ποτέ. Μικρός Θεούλης, έστησε άγαλμα που αναπαριστά γνωστή "ευγενική" χειρονομία απέναντι από το σπίτι της πρώην συζύγου του. Ποιος ξέρει πόσο τον είχε βασανίσει, τον καημένο;
11. Φιλοσοφημένη απόπειρα δολοφονίας

  Ο υπαρκτός σουρεαλισμός, παραμένει ισχυρός στη Ρωσία. Ένας άνδρας πυροβόλησε έναν άλλον σε μπακάλικο, όχι για τη μπάλα, όχι για τα πολιτικά, όχι για τις Pussy Riot και τις τιμές της βότκας. Ο λόγος ήταν ο Ιμάνουελ Καντ. Είναι γνωστό ότι η φιλοσοφία, ανάβει τα αίματα.
10. Είσαι ζωντανός; Άλλα λέει ο νόμος
  Ένας άνθρωπος προσπαθεί επί 7 χρόνια να αποδείξει ότι ζει. Η εξαφάνιση, η επιστροφή και το νομικό κενό, μέσα στο οποίο έπεσαν τα χρόνια που του απομένουν. *Μπόνους η ατάκα του δικαστή
9. Για ένα όνομα ζούμε

  Η γραφειοκρατία, ως γνωστόν, είναι ανάλγητη και δεν έχει κανένα σεβασμό στις αξίες. Επειδή δηλαδή, μια γυναίκα λέγεται Janice Lokelani Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele, δεν έχει δικαίωμα να βλέπει μέχρι και το τελευταίο kahihuli στα επίσημα έγγραφα;
8. Νικώντας με νότες τη νόσο του Πάρκινσον
  Είχαμε ακούσει για εγχειρήσεις μετά μουσικής. Γνωρίζουμε για τον χειρουργό στη Γερμανία, που σώζει ζωές ακούγοντας Βασίλη Καρρά. Κιθάρα από ασθενή την ώρα της επέμβασης και μάλιστα στον εγκέφαλο, δεν είχαμε ξανακούσει!
7. Η ζωή εν τάφω

Συγκάτοικους, από τον άλλο κόσμο έχει ένας Σέρβος, ο οποίος εδώ και 15 χρόνια ζει στην τελευταία κατοικία (γενικά). Δεν χάνει πάντως το (μαύρο) χιούμορ του. "Αν πεθάνω είμαι στο κατάλληλο μέρος" είναι το μότο του.
6. Στο τηγάνι, λόγω καρδιακής προσβολής

  Όταν έχουμε Βρετανούς, μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και χάμστερ, τα πράγματα δεν μπορούν να καταλήξουν καλά. Συγκεκριμένα, το χάμστερ κατέληξε στο τηγάνι. Υπήρχε όμως λόγος σοβαρός. Σύμφωνα με τον δράστη, είχε πεθάνει από καρδιακή ανεπάρκεια. Τι πιο νορμάλ από ένα χάμστερ με προβλήματα καρδιάς στο τηγάνι;
5. Γυναίκα δηλητήριο

  Αν μια γυναίκα αποφασίσει να σε βγάλει από τη ζωή της, τότε όλα έχουν τελειώσει φίλε μου. Αν όμως το έχει αποφασίσει και σε καλεί να κάνετε παθιασμένο έρωτα τότε κάτι δεν πάει καλά. Ειδικά αν έχει βάλει δηλητήριο σε πολύ επικίνδυνο σημείο. Πώς τις λένε αυτές να δεις.... Τέλος πάντων. Όπως λέει και ο εγγλέζικος θυρεός "ας είναι ντροπιασμένος, όποιος σκέφτεται βρώμικα".
4. Μετεωρίτης εκατομμυρίων για το ζαμπόν

  Τι θα κάνατε αν είχατε στην κατοχή σας, έναν μετεωρίτη αξίας 5.000.000$. Εγώ θα τον πούλαγα και θα έχτιζα ένα σοκολατένιο σπίτι γεμάτο μοντ... εχμ θα τα έδινα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Υπάρχουν όμως και σοβαρότερα πράγματα από τα μοντέλα, τα παλάτια και τη φιλανθρωπία. Όπως για παράδειγμα το... ζαμπόν.
3. Ο παππούς, τα "κουνελάκια" και η μπριζόλα του χάρου

  Δεν ήταν γραφτό. Ηλικιωμένος μόλις 86 ετών κέρδισε σε διαγωνισμό την ευκαιρία να κάνει σεξ μετά από 10 χρόνια αποχής (Ναι υπάρχει τέτοιος διαγωνισμός). Είπε να πάρει δυνάμεις τρώγοντας μπριζόλες και αντί για δύο ιερόδουλες, πήγε να βρει τη σύζυγό του. Άμα δεν σε θέλει.
2. Γύρω γύρω νεκροταφείο, εκεί που είμαι εγώ, πλαστικό

Οι θρησκείες απαγορεύουν πολλά πράγματα. Αλλά φέτος μάθαμε ότι υπάρχει και απαγόρευση πτήσης πάνω από νεκροταφεία. Ο αληθινός πιστός όμως, μπορεί να προστατευθεί από την αμαρτία, όπου και αν βρίσκεται. Σε γη, σε θάλασσα και σε αέρα, αρκεί να έχει τα κατάλληλα υλικά.
1. Το μεγαλύτερο troll της ιστορίας, στην τελετή μνήμης του Μαντέλα

  Έκανε την ανατροπή και στην τελευταία στροφή του έτους, όχι μόνο μπήκε στα Top-20, αλλά είναι και ο βασιλιάς των παράξενων ιστοριών για το 2013.
Όλοι έχουμε βρεθεί σε περιστάσεις, που το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να γίνουν όλα σωστά. Γιατί έτσι πρέπει. Στην τελετή μνήμης, για τον θάνατο του Νέλσον Μαντέλα, ίσως της μεγαλύτερης προσωπικότητας του 20ου αιώνα, όμως ο  Thamsanqa Jantjie έκλεψε την παράσταση, ως.... απατεώνας διερμηνέας της νοηματικής.
Έχοντας κατηγορηθεί στο παρελθόν για πολύ σοβαρά εγκλήματα, στεκόταν αγέρωχος δίπλα στους ηγέτες του κόσμου, κάνοντας πως μεταφράζει, σε ένα σκετς, που ούτε ο καλύτερος κωμικός δεν θα μπορούσε να σκηνοθετήσει. Ο Thamsanqa Jantjie, είναι ο άνθρωπός μας, είναι ένας μικρός Θεός και είναι ο άρχοντας των troll, από τώρα και στον αιώνα τον άπαντα. *Μπόνους. Τι πραγματικά σήμαιναν οι ακατάληπτες χειρονομίες του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.