ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Την ενοχή Βαξεβάνη για την δημοσιοποίηση της λίστας πρότεινε ο εισαγγελέας, αντί να του δώσει παράσημο!

Δηλαδή κύριε εισαγγελέα, την φοροδιαφυγή του Παπαντωνίου, συγγενών του Παπακωνσταντίνου κλπ την είχατε ανακαλύψει πριν την δημοσιοποίηση της λίστας;
Η εξεταστική για την λίστα είχε γίνει πριν την δημοσιοποίηση της από τον Βαξεβανη;
Σε λίγο θα γελάσει ο κάθε πικραμένος…
Την ενοχή του δημοσιογράφου Κ. Βαξεβάνη για τη δημοσιοποίηση της «λίστας Λαγκάρντ», εισηγήθηκε ο εισαγγελέας
Την ενοχή του Κώστα Βαξεβάνη, δημοσιογράφου και εκδότη του περιοδικού Ηot
Doc,
Ο εισαγγελικός λειτουργός υποστήριξε στην αγόρευση του ότι η δημοσίευση των αρχείων της «λίστας Λαγκάρντ» συνιστά παραβίαση προσωπικών δεδομένων, καθώς -όπως τόνισε- τα πρόσωπα που περιλαμβάνονταν στον επίμαχο κατάλογο δεν συναίνεσαν στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους.
Νωρίτερα, στην απολογία του, ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για «συγκάλυψη στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ» και υποστήριξε πως στόχος της δημοσιοποίησης της λίστας ήταν «να αποκαλυφθεί το σύστημα διαφθοράς που καταδυναστεύει τη χώρα και βρίσκεται στη λίστα». Αναφέρθηκε, επίσης, στο πώς άλλες χώρες αξιοποίησαν αντίστοιχα στοιχεία.
για τη δημοσιοποίηση της «λίστας Λαγκάρντ» πρότεινε ο εισαγγελέας του Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.