ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ! Ο πρωθυπουργός παραλλήλισε το ολοκαύτωμα της Μαρφίν με τις Σκουριές…

Πέρασε στα ψιλά. Αν τώρα αυτό δεν είναι ντροπή και @#%&!#@, τότε τι είναι;
Φωτό 1. Οι κόνδορες επί τω έργω, έξω από την Μαρφίν
Ο πρωθυπουργός παραλλήλισε ένα έγκλημα κατά αμάχων στο οποίο συμμετείχαν ΚΑΙ ισλαμοφασίστες, με τον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής, ενάντια στο ξεπούλημα και την δολοφονία Γης και γηγενών από τους ισλαμοφασίστες.  
Ο πρωθυπουργός συνέκρινε τις ισλαμοφασιστικές συμμορίες που έκαψαν την Μαρφιν για να πάψουν οι κινητοποιήσεις ενάντια στο ΔΝΤ, το 2009 είχαν κάψει την Αθήνα για να πέσει ο κακός Καραμανλής, το 2008 το ίδιο, πιθανότατα να έχουν εμπλοκή
και το 2007…
Με το ζητούμενο των ισλαμοφασιστικών συμμοριών. Την άνοδο του Παπανδρέου, αχυρανθρωπου του ισλαμοφασίστα Σόρος, ώστε να μπορέσει το ναζιστικό Κατάρ να βάλει στο χέρι την Ελληνική Γη, τον Ελληνικό πλούτο. Συμφωνία που έγινε μάλιστα στο μέγαρο Μαξίμου από τον πολιτικό εγκληματία, τον συνεργό στις γενοκτονίες του Σόρος, της Κλίντον, των ισλαμιστών. Από το Κοσσυφοπέδιο, μέχρι την Συρία.
http://olympiada.files.wordpress.com/2013/06/20130602-105031.jpg?w=322&h=207Ο πρωθυπουργός λοιπόν που ανέχεται την ληστεία του Ελληνικού χρυσού από ένα κράτος δολοφόνο, ένα ναζιστικό κράτος που παρέα με την Τουρκία σφάζει αμάχους, κατηγόρησε αυτούς που αγωνίζονται ενάντια στην αυτοκρατορία του σκότους.
Οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι. Μόλις δολοφονήθηκαν οι όποιες αμφιβολίες.
Φωτό 2. Ο Κόνδορας παίρνει το λάφυρο μέσα στο μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.