Δεν κάνουν ούτε…για περίπτερο

Το κόμμα το οποίο εδώ και τρία χρόνια με το δάχτυλο τεντωμένο δίνει μαθήματα στους Έλληνες ότι πρέπει να σφίξουν το ζωνάρι τους  για να «σωθεί» ο τόπος στέλνοντας τους ουσιαστικά στην εξαθλίωση δεν είναι ικανό να νοικοκυρέψει ούτε τα οίκου του αφού έχει φεσώσει τους πάντες!!!
Από τον Απρίλη έχουν να πληρώσουν  τους εργαζόμενους στην Χαριλάου Τρικούπη, ενώ εδώ και δυο μέρες έχουν κοπεί και οι τηλεφωνικές συνδέσεις στα γραφεία του
κόμματος, διότι δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς.
Την ίδια ώρα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σφυρίζει αδιάφορα!!! Στα κεντρικά στη Χαριλάου Τρικούπη, εργαζόμενοι και στελέχη του κόμματος από τις (11/11) ακούν το γνωστό μήνυμα ότι το τηλέφωνο δεν λειτουργεί λόγω οφειλής.
Το κόμμα δεν πλήρωσε το λογαριασμό για το ένα από τα τηλεφωνικά κέντρα που διαθέτει και οι εργαζόμενοι λένε ότι ευτυχώς υπάρχει εκείνο που είχε εγκατασταθεί στα γραφεία της Ιπποκράτους και έτσι δεν έμεινε γενικώς το κόμμα από τηλέφωνα οι οποίες ξεκινούν από 210-36....

Το κόμμα του 5% και των Μνημονίων που δίνει γη και ύδωρ για να μείνει γαντζωμένο στην εξουσία, την ώρα που ψηφίζει και επιβάλει στους έλληνες πολίτες δυσβάσταχτα μέτρα δεν είναι ικανό ούτε τους λογαριασμούς του να πληρώσει!!!

Είναι φανερό ότι με τα νοικοκυρέματα δεν τα πηγαίνει καλά ενώ αντίθετα  έχει πάρει μάστερ στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος…Πρόσφατο άλλωστε παράδειγμα είναι η πώληση έναντι 50.000 ευρώ του εξοπλισμού του περίφημου γυμναστηρίου στην Ιπποκράτους, στα παλιά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος αρχικά είχε  εκτιμηθεί  σε 120.690,82 ευρώ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.