Οι μαθητές της Εφημερίδας "Σχολιανά" επισκέπτονται την Ρωμαϊκή Έπαυλη Λουτρακίου

Στη ΡΩΜΑΙΚΗ ΕΠΑΥΛΗ που ανακαλύφθηκε πρόσφατα στο Λουτράκι βρέθηκαν οι μαθητές της σχολικής εφημερίδας "Σχολιανά"  από το Γυμνάσιο και το Λύκειο Λουτρακίου.  
Οι μαθητές, με την υπεύθυνη της εφημερίδας τους κ.Μίνα Ψαραύτη και συνοδό της εκδρομής την  κα.Βάγια Ταμπάρα,  ξεναγήθηκαν από την ομάδα των υπεύθυνων αρχαιολόγων, της Διευθύντριας της ανασκαφής, κας Ζωής Ασλαματζίδου και των Αρχαιολόγων ερευνητών
που την πλαισιώνουν,   των κ. Σωτήρη Ραυτόπουλου και  Κώστα Τζιαμπάση με τη συνδρομή του  κ. Σωτήρη Πρωτόπαππα προέδρου του ομίλου φίλων του Μουσείου Περαχώρας. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανασκαφή που προχώρησε χάρη στην εθελοντική συμμετοχή της ομάδας των αρχαιολόγων  έτυχε μεγάλης συνδρομής από εθελοντές συλλόγων του Δήμου μας, όπως της Ένωσης Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας.
Δείτε το σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.