Είμαστε πολλοί. Είμαστε αναξιοπρεπείς. Είμαστε Έλληνες.

Είναι τρομακτικός ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρινόμαστε στον χειρισμό που δεχόμαστε.
Η "κυβέρνηση" παραμονές των νέων μέτρων κατάφερε με δύο απλά τεχνάσματα να παραπλανήσει και να στρέψει αλλού τον εγκεφαλικά παράλυτο Ελληνικό λαό.
Με το πιο παλιό προβοκατόρικο τρόπο, αυτόν της δολοφονίας κατάφερε να κάνει τους μισούς εγκεφαλικά παράλυτους Έλληνες (που κατέληξαν μέσα από τα βιώματα της τελευταίας πενταετίας στη χρυσή αυγή και πέριξ) να κυνηγάνε το φάντασμα του άλλου άκρου. 
Ενός άλλου άκρου βέβαια το οποίο ποτέ ιστορικά δεν χρησιμοποίησε τέτοιες μεθόδους για να τα λέμε κι αυτά.
Και τους άλλους μισούς εγκεφαλικά παράλυτους Έλληνες κατάφερε μέσα σε μία μέρα ζεστή, με ήλιο και με τον φρέντο ανά χείρας να τους κάνει να παραδώσουν στα παιδιά τους το 7ήμερο χωρίς ωράριο. 
Και μάλιστα έδειχναν να το απολαμβάνουν δεόντως, άσχετα που απλά έφερναν σβούρες γύρω γύρω
χωρίς φράγκο για να ψωνίσουν. Κανείς δεν τους εξήγησε ότι άνθρωποι πέθαναν για το πενθήμερο και το 8ώρο. Δεν τους ένοιαζε και ποτέ άλλωστε. Μόνο ο Ολυμπιακός να κερδίζει. Άντε και το Αιγάλεω.

Είναι αναξιοπρεπές να ανοίγεις το μαγαζί σου στερώντας μία και μοναδική μέρα ξεκούρασης από τον εαυτό σου και τους γύρω σου.
Είναι αναξιοπρεπές να πας να ψωνίσεις από το μαγαζί γνωρίζοντας ότι καταργείς την αργία της Κυριακής. Και από σένα και από τον διπλανό σου.
Είναι αναξιοπρεπές να πας να ψωνίσεις Κυριακή από την πολυεθνική ξέροντας ότι οι υπάλληλοι χάσανε την Κυριακή τους αμισθί χωρίς να έχουν δικαίωμα να μιλήσουν. 
Είναι αναξιοπρεπές να θέλεις αυτόν τον κόσμο για τα παιδιά σου.
Είναι αναξιοπρεπές να είναι ο εαυτός σου το μοναδικό πράγμα που σ' ενδιαφέρει.

Είμαστε αυτοί που είμαστε και μας αξίζει πέρα για πέρα αυτό που μας συμβαίνει.
Δεν έχουμε φτάσει στον πάτο, ακόμη φτάνουμε. Κι αυτό γιατί είμαστε τόσο βαθιά αποχαυνωμένοι που ακόμη κα ι έννοιες που μπορούν να σε κρατήσουν όρθιο όταν όλα τ' άλλα έχουν τελειώσει έχουν πεθάνει.
Αξιοπρέπεια, εγωισμός, ντροπή, μαχητικότητα.
Η Ελλάδα στην εντατική με υπουργό υγείας τον Άδωνι.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
ΠΗΓΗ:
Σημείωση Ramnousia.com
Μετά την κατάργηση και της αργίας της Κυριακής -η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς χιλιάδες άβουλα όντα με dna δούλου ξεχύθηκαν στους δρόμους πανηγυρίζοντας που θα φορούν για μία μέρα παραπάνω τις αλυσίδες τους- η κυβέρνηση έχει έτοιμο το νέο μέτρο που θα τεθεί άμεσα σε εφαρμογή:
Επιστροφή της παιδικής εργασίας υποχρεωτικά για όλα τα παιδάκια άνω των τεσσάρων ετών. 
Έτσι με αυτό το μέτρο αφενός θα πάψουν χιλιάδες τεμπέλικα ζωντόβολα να τα ξύνουν όλη μέρα και αφετέρου θα διώξουμε και τα άπλυτα πακιστάνια από τα φανάρια.
Την μέρα που θα ανακοινωθεί το παραπάνω μέτρο εκατομμύρια SUV άβουλων όντων με dna δούλου θα ξεχυθούν στα φανάρια για να καθαρίσουν τα παρμπρίζ τους κακομαθημένα ελληνόπουλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.