ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: “ΝΕΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ”! Ο άνθρωπος απλώς κερδίζει εβδομάδες για να ολοκληρώσει το πλιάτσικο…

ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ!
Οι επιχειρήσεις φεύγουν η μία μετά την άλλη. 
Όσες παραμένουν αντιμέτωπίζουν τεράστια προβλήματα, ενώ η πολιτική Στουρνάρα έχει ποινικοποιήσει το επιχειρείν. 
Ακόμα και η ΕΛΣΤΑΤ μιλά για αποβιομηχάνοποιηση, εξόντωση της πρωτογενούς παραγωγής, ύφεση που έχει ξεπεράσει ακόμα και αντίστοιχες εμπόλεμες καταστάσεις,
Ο άνθρωπος που προχθές υποσχέθηκε ως αλλαλάζων μπολσεβικος ότι “θα κλείσει στην φυλακή οσους επιχειρηματίες χρωστούν”, έχει σήμερα
το θράσος να μιλά για ανάπτυξη.
Διότι όλοι γνωρίζουν πως δεν θα μπει φυλακή ούτε ο Μπόμπολας, ούτε ο Ψυχάρης, ούτε ο Βωβός. Θα μπει οποιοσδήποτε επιχειρεί στην Ελλάδα και δεν είναι κρατικοδίαιτος απατεώνας – βαλιτσάκιας της σημιτικής συμμορίας.
Η Ελλάδα έχει αποχωρήσει από το “αστικό τόξο” της παγκόσμιας οικονομίας, από την επίθεση των κρατικοδίαιτων, αγράμματων ιδεοληπτικών που δέχθηκε από το 1996 εως και σήμερα. Ας ελπίσουμε ότι κάποτε θα τιμωρηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.