Τεράστιο θέμα η πρόταση Σαμαρά για είσπραξη του χαρατσιού ακινήτων από τους Δήμους.

Όπως ανέφερε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην «Ανατροπή» του Mega, έχει δεχτεί πρόταση, σύμφωνα με την οποία πρέπει «να περάσουμε τον φόρο στους Δήμους με ανταποδοτικότητα» όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες, «κάτι που θα μας έβγαζε από την υποχρέωση να πληρώνουμε εμείς τους Δήμους με τα ελλείμματα τα οποία δημιουργούνται και πολλές φορές είναι ανεξέλεγκτα».
Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι την σκέφτεται αυτή την κίνηση, ενώ στην ερώτηση εάν η τρόικα την συζητά διευκρίνισε ότι δεν έχει κάνει ακόμη σχετική συζήτηση με τους εκπροσώπους της.
Βέβαια θα πρέπει να τονιστεί ότι σε εποχή έντονης κρίσης, ο φόρος ακινήτων θεωρείται καυτή πατάτα
στα χέρια των δημάρχων, καθώς μαζι με τα χρήματα αναμένεται να εισπράξουν και τη ...δυσφορία των πολιτών. 
Αλήθεια, τι θα κάνει o Σαμαράς στην περίπτωση που ένας δήμος αποφασίσει να μην προχωρήσει στη συλλογή των φόρων, υπό το βάρος της εξαθλιωμένης κατάστασης των πολιτών του;
Κρατείστε το θέμα… Θα το ξαναδούμε τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.