Δεν μας αξίζει τέτοια ξεφτίλα...(τσάμπα μάγκας)


..και πού είναι, ρεψευτόμαγκα, τα νταηλίκια που πουλάς εδώ, στην Βουλή και αλλού;
Σ.Σ. για όσους δεν το είδαν, η Μέρκελ εκτός του ότι τον είχε προσοχή τον Αντωνάκη τον...βαρύμαγκα της βουλής, κάποια στιγμή τον βαρέθηκε και σηκώθηκε και έφυγε αφήνοντας τον ελληνόφωνο "πρωθυπουργό" σύξυλο με το....μικρόφωνο στο χέρι. 
Για κάνε και στο Βερολίνο τσαχπινιές! ''Δεν σας κοιτάω για να μην γελάσω''! Για πες το και στην φύρερ του Δ' Ράϊχ, να δούμε αν σε παίρνει!
Για τράβα, ρε σαχλόμαγκα, στην Κομισιόννα γείρεις τον ώμο και να μισοκλείσεις το μάτι, να γελάσει
κάθε ευρωπαίος πικραμένος!
Άντε να σε δούμε.. Που μόνο εδώ στους ιθαγενείς το παίζεις καμπόσος..
''Οι ελληνικές Αρχές πρέπει επειγόντως να παρουσιάσουν πρόοδο σε τέσσερα μέτωπα: Ταπροαπαιτούμενα, το δημοσιονομικό κενό, τις διαρθρωτικές αλλαγές και τις ιδιωτικοποιήσεις.Θέλουμε πρόοδο σε αυτά προκειμένου να κλείσουμε την αξιολόγηση.'' Δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου.
''Η Ελλάδα πρέπει να πάρει νέα μέτρα για την τριετία 2014-2016''. Δήλωσε χθες ο Τόμσεν.

Αλλά στο εξωτερικό, μπροστά στ' αφεντικά φοράς το επίσημο ύφος, το υπηρεσιακό, αυτό που είσαι σαν...λιλί κλαμένο, και κοιτάς χαμηλά, τα παπούτσια σου!

Εμείς, ρε φασουλόμαγκα, σαν έλληνες, θα θέλαμε τον πρωθυπουργό μας να στέκει στο ύψος του!
Να μην ξεφτιλίζεται, γιατί ξεφτιλίζει και μας..

Θα θέλαμε, είτε μας αρέσεις είτε όχι (που δεν μας αρέσεις) να σταθείς αγέρωχος και να 'χεις λόγο και άποψη να αρθρώσεις μπροστά στους βησιγότθους τοκογλύφους, που επιχειρούν να κλέψουν την χώρα σου, την χώρα μας!

Θα θέλαμε να βαρέσεις την γροθιά στο μαχαίρι, και αν χρειαστεί, να πείς το μεγάλο ''όχι'' στην Ευρώπη τους και στον παρά τους!

Και τότε, ρε μάγκα, θα έβγαινες αυτοδίκαια πρωθυπουργός για άλλα 125 χρόνια! Λεβέντικα και με το μπόϊ σου! Και την αξία σου! (ε, λέμε και καμία μ.... να περάσει η ώρα!)

Γιατί είπαμε. Παράστημα έχεις! Άλλα πράγματα, δεν έχεις!
Έτσι έχεις δείξει τουλάχιστον ως τώρα..

Διάψευσέ μας, κι ας γίνουμε εμείς ρεζίληδες που σε κατηγορούμε!
Αλλά δεν μπορείς!

Δυστυχώς..

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.