Ραχήλ Μακρή προς Άδωνι Γεωργιάδη: «Άκου φασιστάκο…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπέλυσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή,  στην…προσωπική επίθεση που της εξαπέλυσε νωρίτερα από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας.
Πιο συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Βουλή, σχολίασε αρνητικά την συμπαράσταση της Ραχήλ Μακρή στους εργαζόμενους της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Ο υπουργός Υγείας είπε για την βουλευτίνα των ΑΝΕΛ ότι «Έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία».
Άμεση υπήρξε η απάντηση της Ραχήλ Μακρή στον Άδωνι Γεωργιάδη, η οποία με ένα καυστικό μήνυμα του απάντησε ότι «Άκου φασιστάκο…», υπενθυμίζοντας ένα βίντεο από τηλεοπτική εκπομπή
όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης, ασκούσε σφοδρή κριτική στον σημερινό πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Το μήνυμα της Ραχήλ Μακρή στο Twitter:



Δείτε το video:

1 σχόλιο:

  1. Είδα τα βίντεο του Αδωνι για τον Σαμαρά. Δείχνουν το μεγαλύτερο και πιο
    επικίνδυνο ελάττωμα για έναν πολιτικό. Το "προκλητικώς αδίστακτον".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.