Βόμβες Κατσέλη πριν λίγο στην Τσαπανίδου: “Οι τραπεζίτες με καρατόμησαν!”. Θα παρέμβει ο εισαγγελέας;

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!
Βόμβες πριν από λίγο από την Λούκα Κατσέλη που θα πρέπει να προκαλέσουν την παρέμβαση της δικαιοσύνης, εάν υπάρχει οικονομικός εισαγγελέας μετά την εξόντωση του ακέραιου Πεπόνη.
Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η τ. υπουργός (επί 8 μήνες) στην κυβέρνηση του ΓΑΠ, αιτία της απομάκρυνση της ήταν η πίεση των τραπεζιτών στην κυβέρνηση, με φόντο τον νόμο Κατσέλη.
Αυτό όμως ήταν το λιγότερο!
Η Κατσέλη συνέχισε αποκαλύπτοντας πως ο λόγος του “πολέμου” ήταν ότι οι τραπεζίτες είχαν ήδη…

Επιπλέον η Κατσέλη χαρακτήρισε ολέθριο το ότι οι τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με δημόσιο χρήμα, αφού κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε στην Ιταλία! (Ούτε βεβαίως στην Ισπανία όπου οι εκεί “παπαδήμοι και προβόπουλοι” βρίσκονται αντιμέτωποι με κακουργήματα). Κοινώς το παραμύθι του “Ευρωπαϊκού νότου” παει περίπατο, αφού ΜΟΝΟ στην Ελλάδα υπήρχαν επίορκες κυβερνήσεις όπως αυτή του Παπανδρέου και του Παπαδήμου που αποπλήρωσαν τα εγκλήματα των τραπεζιτών με δημόσιο χρήμα! Μέλος της Παπανδρεϊκής κυβέρνησης υπήρξε βεβαίως και η κυρία Κατσέλη που άργησε να ανοίξει το στόμα της, άσχετα εάν ο νόμος Κατσέλη ήταν το μοναδικό “λειτούργημα” που έκανε η εν λόγω παρέα των διεφθαρμένων.
Απομένει να δούμε εάν θα παρέμβει ο εισαγγελέας διότι εδώ έχουμε ομολογία εκτροπής του πολιτεύματος.

τιτλοποιήσει τα στεγαστικά δάνεια χωρίς να το γνωρίζουν οι δανειολήπτες! Είχαν “πουλήσει” δηλαδή τα δάνεια του κόσμου σε τρίτους, οι οποίοι δεν είχαν κανέναν ενδιασμό να κατάσχουν τα σπίτια του κόσμου. Όταν όμως το επιχειρούσαν, εκεί ο “νόμος Κατσέλη” τους δημιουργούσε τεράστια προβλήματα, στους ίδιους και τους τραπεζίτες. (Αυτό που αποκάλυπτε ο Καμμένος στην βουλή, περί τιτλοποίησης των δανείων, αλλά τότε τον έλεγαν “συνωμοσιολόγο”…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.