Καταλληλότερος πρωθυπουργός !!!

Πριν δυο – τρία χρόνια οι πολιτικές συζητήσεις ήταν στο φόρτε τους. Οι Έλληνες μίλαγαν σε πολιτικό επίπεδο, παρακολουθούσαν πολιτικές εκπομπές και οι εκπομπές παρακολουθούσαν την πολιτική. Μια σχέση δούναι και λαβείν. 
Η πολιτική είχε γίνει μόδα. Δεν θυμάμαι όμως αν οι Έλληνες έκαναν μόδα την πολιτική ή η πολιτική έγινε μόδα στους Έλληνες. 
Μάλλον έγιναν και…τα δύο ταυτόχρονα. Άλλωστε συνηθίζεται οι Έλληνες να κυνηγούν τη μόδα και η μόδα τους Έλληνες
Στη μόδα οι χούντες; Φέρε την χούντα επτά χρόνια στην Ελλάδα. Μην μείνουμε εμείς πίσω.
Στη μόδα ο σοσιαλισμός; Φέρε τους σοσιαλιστές να κυβερνήσουν. Τι θα πει δεν υπάρχει
σοσιαλιστικό κόμμα στην Ελλάδα ; Να φτιάξουμε ένα .
Στη μόδα ο Ευρωπαϊκός σκοταδισμός ελέω Μέρκελ ; Ε , τότε να ψηφίσουμε Σαμαρά . Μην μας πούνε οπισθοδρομικούς .
Μοδάτοι οι φασίστες ; Εμείς πάμε ακόμα πιο μπροστά . Τους βάζουμε και στη βουλή .
Ξαναθυμήθηκε η Ευρώπη τον κομμουνισμό ; Δώσε στον Τσίπρα 30% να έχει να πορεύεται .
Τελικά όλα σε αυτόν τον κόσμο είναι θέμα μόδας . Αν ελέγχεις τη μόδα ελέγχεις όλον τον κόσμο . Και ο έλεγχος γίνεται μέσω της τηλεόρασης . Γενικά με τα ΜΜΕ .
Τους ανθρώπους της τηλεόρασης όμως , που ελέγχουν τα μέσα άρα και τη μόδα , δεν τους βλέπω να είναι και πολύ στη μόδα . Δεν είναι και πολύ δημοφιλής , αφού όλοι τους σκυλοβρίζουν . Όχι μόνο οι μπαχαλάκηδες . Όλοι . Οι δεξιοί , οι αριστεροί , οι ακροδεξιοί και ο Πασόκος . Θα μου πεις ότι και τον Σαμαρά τον βρίζουν όλοι αλλά ταυτόχρονα τον θεωρούν και καταλληλότερο  να μας κυβερνάει .
Αυτό συμβαίνει επειδή η ερώτηση είναι παγίδα των δημοσκοπήσεων αφού οι επιλογές σου περιορίζονται  μεταξύ Σαμαρά , Τσίπρα , Βενιζέλο και Μιχαλολιάκο . Όταν οι επιλογές σου είναι σκατά τότε σκατά θα απαντήσεις . Βάλε όμως σαν επιλογή τον Αλέφαντο και θα δεις παπάρια καταλληλότητα που θα έχει ο Σαμαράς για πρωθυπουργός .
Και μη γυρίσει κανένας να μου πει ότι ο Αλέφαντος είναι στη μόδα γιατί θα πλακωθούμε . Ο Αλέφαντος είναι διαχρονική αξία . Υπήρχε , υπάρχει και θα υπάρχει . Όχι σαν κάτι μυρωδιάδες που μόλις πάνε σπίτι τους , τους ξεχνάει ακόμα και η μάνα τους . Και πάνε να φυτέψουν κάτι δεντράκι μαζί με τη γλάστρα μπας και τους ξαναθυμηθούμε .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.