Πόσο ανθέλλην μπορεί να είναι κάποιος που ψηφίζει αυτό το φασιστοειδές. Δείτε τις δηλώσεις Άδωνη, να ζηλεύει τη δόξα της Τρόϊκας!!!

Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει. Η έπαρση και η δημοσιότητα, σε συνδυασμό με τον άκρατο φασισμό και την εγωπάθεια, που κοντράρεται μόνο με αυτή του Βενιζέλου (αν και ούτε αυτός δεν θα τολμούσε να πει τέτοιες κουβέντες), δείτε που οδηγεί. 
Απορώ πόσο ανθέλληνες και κρετίνοι μπορεί να είναι αυτοί που ψηφίζουν κάποιον σαν αυτόν τον τηλεβιβλιοπώλη ντελάλη. 
Για την ιστορία....Με τον Πολ Τόμσεν που του κλέβει τη δόξα των απολύσεων τα έβαλε ο
υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τα αντιβιοτικά δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα κάνω απλώς το αυτονόητο, αλλά έχω βαρεθεί να κάνω το αυτονόητο και να καρπώνεται τη δόξα ο Πολ Τόμσεν (!!!!!). Οι τυχόν απολύσεις γιατρών του ΕΟΠΥΥ θα είναι αποφάσεις δικές μου και μόνο».
Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι όσες απολύσεις κι αν γίνουν  «θα ειναι σωστές εφόσον έχει προηγηθεί η αξιολόγηση»…
Θαυμάστε τον μπουμπούκο εν δράσει στο βίντεο...

1 σχόλιο:

  1. Στο σύστημα αυτό είναι χρησιμα τα σκουλίκια , τα φίδια και οι ύαινες για να επιτελούν το έργο της δηλητηρίασης και εξόντωσης ,οπότε και στο ανθρώπινο βασίλειο δυστυχώς υπάρχουν ανάλογοι τύπου Γεωργιάδη .Εκείνο που ξεχνούν αυτοί οι προσκυνημένοι είναι ότι είναι αναλώσιμοι .Εύχομαι να τιμωρηθούν για τη γενοκτονία που έχουν εφαρμόσει στους Έλληνες αρκεί και κάποιοι Έλληνες να καταλάβουν ότι χωρίς να το γνωρίζουν φασίζουν ,μπερδεμένοι από την χρόνια προπαγάνδα ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.