Θα κωλώσουμε; Του Μπαγασάκου

Θα αποφύγω οποιαδήποτε εισαγωγή και θα παραθέσω κάποια λίγα νούμερα, που σκιαγραφούν την μεταπολιτευτική περίοδο ως προς την εκλογική προτίμηση των Ελλήνων ψηφοφόρων στα δύο "κόμματα εξουσίας".
Από το 74 ως σήμερα έχουν γίνει 15 εκλογικές αναμετρήσεις για την κοινοβουλευτική αντιπροσώπευση του Έλληνα πολίτη.
Αν εξαιρέσουμε την κοινοβουλευτική περίοδο 74-77 που μόνο η ΝΔ λογίζονταν ως κόμμα εξουσίας, από τις εκλογές του 77 και μετά, ξεκαθαρίζει το τοπίο με την αναγόρευση του ΠΑΣΟΚ ως αξιωματική Αντιπολίτευση με ποσοστό 25,34%. 
Από τις εκλογές του 81 ως το 2009, τα εκλογικά ποσοστά των κομμάτων εξουσίας (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
ή ΠΑΝΔΟΚ αν προτιμάτε), κυμαίνονται από 77,43%(2009) έως και 86,87%(5/11/1989). Σε αυτή την περίοδο (81-2009) ο μέσος όρος της προτίμησης των ψηφοφόρων στα δύο κόμματα εξουσίας ανέρχεται στο 83,08%.
Με μία απλή αφαίρεση, βλέπουμε ότι αυτοί που διαφωνούν με τις πολιτικές των δύο κομμάτων εξουσίας είναι 17%. Αν υπολογίσουμε τον αντίστοιχο μέσο όρο της συνολικής περιόδου 74-2012, αυτός περιορίζεται στο 75,4%, άρα το ποσοστό των διαφωνούντων είναι 24,6%.
(Στοιχεία από την ιστοσελίδα του Ελληνικού Κοινοβουλίου - hellenicparliament.gr.)

Το ασφαλές συμπέρασμα που συνάγεται, είναι ότι το ποσοστό των ψηφοφόρων που διαφωνούν με τις πολιτικές των δύο κομμάτων εξουσίας κυμαίνεται από 17% έως 24,6%, χωρίς να παραβλέψουμε τα σημερινά ποσοστά διαφωνούντων, που μόλις αποκαλύφθηκαν τα δόλια σχέδια της παπανδρεοσαμαρικής διακυβέρνησης, έφτασαν το 68%.
Δύο στους τρεις Έλληνες, ποσοστά που προσωπικά θεωρώ αληθή, δίκαια και διαχρονικά ισχύσαντα, αν συνυπολογίσουμε την παραπλάνηση, την χειραγώγηση και την δωροδοκία των πολλών, ώστε να σφυρίζουν αδιάφορα και ουσιαστικά να καλύπτουν την λεηλασία του δημόσιου χρήματος από τους λίγους και εκλεκτούς της εξουσίας.

Αν σκεφθούμε πως μεγάλο μέρος του δημόσιου χρήματος που λεηλατήθηκε, ήταν προϊόν αλόγιστου δανεισμού, του οποίου όμως τώρα, η αποπληρωμή πέφτει στην πλάτη όλου του ελληνικού Λαού σαν δυσβάσταχτο χρέος, στην μορφή της ανθρωπιστικής κρίσης και παραπέρα της γενοκτονίας που μόλις άρχισε, το αδίκημα των κυβερνησάντων και έως τώρα κυβερνώντων, θα πρέπει να κριθεί από ένα ειδικό δικαστήριο που, κατά την γνώμη μου, δεν πρέπει να φορά γουνάκια, αλλά να αντικατοπτρίζει εκατό τοις εκατό τους Έλληνες πολίτες και τις καλύτερες στιγμές της Ιστορίας τους.

Και μια που αναφέρθηκα στην Ιστορία, αν ρωτήσουμε τους ψυχρούς τεχνοκράτες-οικονομικούς δολοφόνους της ΕΕ, γιατί πρέπει να τιμωρηθεί σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός, συμπεριλαμβανομένων και των πολιτών που ουδέποτε τους ψήφισαν, ουδέποτε υπήρξαν ευνοημένοι, προστατευόμενοι ή συνδαιτυμόνες του συστήματος που αυτοβαφτίστηκε "μαζί τα φάγαμε", τι θα μας απαντήσουν;


Συλλογική ευθύνη

Εσείς τους ψηφίζατε

Το κράτος έχει συνέχεια

Οι όροι της ένταξης ενός κράτους μέλους της ΕΕ είναι συγκεκριμένοι και τους αποδεχθήκατε σαν κράτος. 
Όλες οι απαντήσεις, αλλά και κάθε Μια ξεχωριστά, από μέρους της, κατά τα άλλα ψευδεπίγραφης "ευρωπαϊκής ένωσης" είναι ορθές, όσο εμείς σαν πολίτες-ψηφοφόροι, ανεξαρτήτως εθνικότητας, δεν ξεχωρίζουμε την ήρα από το στάρι, τους δόλιους καταχραστές του συλλογικού μόχθου από τους παραγωγούς του, τους παραχαράκτες της Ιστορίας από τους οπαδούς της συλλογικής μας αυτοεκτίμησης, τους πατριδοκάπηλους από τους υπέρμαχους πανανθρώπινων αξιών, τους ιδιοτελείς από τους ανιδιοτελείς.
Το ποσοστό των διαφωνούντων, αυτοί οι αναξιοπαθούντες Έλληνες που ψήφισαν 68%, αυτοί οι 2.655.753 οι οποίοι ψήφισαν αντιμνημονιακά, οπότε αν προσθέσουμε και τους ψηφοφόρους που δόλια και παραπειστικά τράβηξαν μαζί τους οι νοσταλγοί του ναζιστικού ολοκληρωτισμού φθάνουν τα τρία εκατομμύρια, είναι η κραυγή του Ελληνικού Λαού, που αποδοκιμάζει, προς το παρόν με την ψήφο του, μια ολόκληρη περίοδο διακυβέρνησης της Ελλάδας, από τις και για τις οικονομικές ελίτ.
  • Μια περίοδο ψεύτικων προεκλογικών υποσχέσεων. 
  • Μια περίοδο έωλων σχεδιασμών πού στόχο είχαν την αποβιομηχάνιση και την οπισθοδρόμηση της αγροτικής παραγωγής. 
  • Μια περίοδο που μετέτρεψε ένα σχετικά αυτόνομο κράτος σε κράτος εισαγωγέα. 
  • Μια περίοδο που το αποκρουστικό πρόσωπο της γερμανόφρονος "ευρωπαϊκής ένωσης", αποκαλύφθηκε με τον πιο αντιευρωπαϊκό τρόπο. 
  • Μια περίοδο που ο εναγκαλισμός των αιώνιων "αντιπάλων", αποκάλυψε την πραγματική τους δύναμη 18,85% και13,18%. 
  • Μια περίοδο διακυβέρνησης της Ελλάδας που έφτασε στο τέλος της.
Ανεχτήκαμε τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ανεχθήκαμε την συγκυβέρνηση του ΠΑΝΔΟΚ*, Μιας μειοψηφίας που πήρε τις πιο καταστροφικές αποφάσεις για τον λαό, με στόχο την σωτηρία του πολιτικού συστήματος και των προσώπων του.
Δώσαμε 40 χρόνια περίοδο χάριτος σε έωλους και εξωνημένους προστάτες των οικονομικών ελίτ.
Αν κωλώσουμε στα τέσσερα χρόνια χάριτος που ζητάνε τρία εκατομμύρια ψηφοφόροι των εκλογών της 6/5/2012 -όταν πέσανε τα προσωπεία και πριν την mea culpa, ελληνιστί μεγάλη κωλοτούμπα- τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Μήπως πρέπει να ακούμε από τώρα Σφακιανάκη, έτσι για να τον συνηθίσουμε;
Για να βάλω και εγώ έναν αστερίσκο:
*ΠΑΝΔΟΚ, Πανελλήνια Αρωγή Νέας Διακυβέρνησης Ολοκληρωτικός Καπιταλισμός


Ο Μπαγασάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.