Μπουμπούκος ο φαρμακοκόφτης…

Αξιότιμοι αναξιόπιστοι πολιτικοί μας συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους για τη Σωτηρία της πατρίδας μας… Αυτή τη φορά σκέφτηκαν ότι πρέπει να μας υγιάνουν και μάλιστα φθηνά!!!
Έτσι λοιπόν έβγαλαν παγανιά σε όλα τα κανάλια τον Γεωργιάδη…και με την γνωστή τσιρίδα του φώναζε ότι έχει βάλει στόχο να φθηνύνει τα φάρμακα και δεν τον αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ!!!
Το τι είπε το στόμα του δεν λέγεται…
Φαίνεται ότι είχε πάρει μια γερή δόση από τα νέα φθηνά φάρμακα που μας πάσαρε,
τα οποία φαίνεται όμως δεν το έπιαναν με τίποτα...
Και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε της Αδωνίαδος το κάγκελο!!!
Τη γνωστή δηλαδή τακτική που εφαρμόζει για κάθε κίνηση που θέλει να κάνει... Πρόσφατο παράδειγμα άλλωστε είναι και το γεγονός ότι τη μια έσκιζε τα ρούχα του ότι δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας γιατρός και την άλλη δεν ήθελε να του πάρει η τρόικα την δόξα των απολύσεων!!! Και σιγά σιγά αλλά σταθερά από τότε που έγινε Υπουργός Υγείας κατέστρεψε όλο το σύστημα της Δημόσιας Περίθαλψης!!! Έφερε κανονικά την  υγειονομική καταστροφή στην Ελλάδα κλείνοντας τα περισσότερα δημόσια νοσοκομεία ενώ όσα απέμειναν,  λειτουργούν με πρωτοφανείς δυσκολίες κι ελλείψεις στοιχειώδους υλικού και προσωπικού οι οποίες είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για τους ασθενείς. Για ποια φάρμακα και ποια δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους ταλαίπωρους ανθρώπους μας λες κύριε Υπουργέ;  Εκτός και αν έχεις βάλει σκοπό να κάνεις την Ελλάδα μια μεγάλη φαρμακαποθήκη γεμάτη ληγμένα φάρμακα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.